Geselecteerde filters

Michelin Latitude Sport 3 Banden

Filteren op:

Open filters

Index

Prijs

tot

Merk


EU labeling

tot

Verkoper


Toon alles

Extra opties

Constructie

De Michelin Latitude Sport 3 is een hebbeding voor de fanaten

Michelin Latitude Sport 3 banden vormen het nieuwste model uit de Latitude serie, in navolging van de Michelin Latitude Tour HP, Michelin Latitude Diamaris en Michelin Latitude Sport. De drie belangrijkste kenmerken van dit model zijn de veiligheid, duurzaamheid en kosteneffectiviteit.

Laten we dit even onder de loep nemen, essentieel als je eraan denkt om Michelin Latitude Sport 3 te kopen. Het eerste kenmerk wordt bereikt door de uitstekende prestaties van de band op elk wegdek, dankzij het gebruik van een speciale siliconen- en elastomeerverbeteringscompound en een ultramodern loopvlak, die ervoor zorgen dat de band een constant hoog veiligheidsniveau en een lagere rolweerstand garandeert, wat leidt tot een aanzienlijk lager brandstofverbruik. Het dichte netwerk van profielgroeven maakt veilig rijden in regenachtige omstandigheden mogelijk en zorgt ervoor dat de band water en smeltwater efficiënt verspreidt.

Een ander belangrijk kenmerk van de Latitude Sport 3 van Michelin is het tweelagige karkas (aanwezig in de meeste maten), dat de band beter bestand maakt tegen beschadigingen en daardoor de duurzaamheid verbetert - een essentiële factor voor SUV's. Geavanceerde bladen met verschillende breedtes verbeteren ook de duurzaamheid van de band en verminderen de rolweerstand door het risico op vervorming van de profielblokken te minimaliseren.

In tests uitgevoerd door TÜV SÜD en Dekra is gebleken dat de band de remweg met 2,7 m verkort ten opzichte van zijn voorganger (Michelin Latitude Sport). De tests toonden ook aan dat de belangrijkste voordelen van de Michelin Latitude Sport 3 dynamiek en veiligheid zijn. Met andere woorden, koop Michelin Latitude Sport 3 banden en je weet dat je een topper van een band in huis haalt.

Hoe vind ik de beste Michelin Latitude Sport 3 prijs ?

Als je op zoek bent naar de goedkoopste Michelin Latitude Sport 3 banden, moet je niet langer zoeken. Bij ons vind je deze superieure band - De Michelin Latitude Sport 3 is namelijk goedgekeurd voor gebruik door fabrikanten van de meest prestigieuze SUV's. De Michelin Latitude Sport 3 is goedgekeurd voor gebruik door de fabrikanten van de meest prestigieuze SUV's. Het model wordt als originele uitrusting gemonteerd in bv. auto’s zoals de Porsche Macan, de BMW X5 en de Volvo XC90.

Michelin is een van de grootste bandenfabrikanten en produceert premium-banden. Hierdoor ligt de Michelin Latitude Sport 3 banden prijs wat hoger, maar de aankoopprijs is het zeker waard! 

Vergelijk tot 4 producten:

van 68
meer bekijken 20
van 68
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven