Geselecteerde filters

Michelin Alpin A4 Banden

Filteren op:

Open filters

Index

Prijs

tot

Merk

EU labeling


tot

Verkoper

Michelin Alpin A4 banden

De Michelin Alpin A4 is de logische opvolger van de A3, een winterband die een naam hoog te houden had qua veiligheid en comfort. Gelukkig zijn de Fransen ook deze keer in staat gebleken om op cruciale punten verbeteringen aan te brengen. Zo is de remweg op een nat, besneeuwd of verijsd wegdek tot 5% verkort. Het resultaat is de beoordeling ‘zeer goed’ van Autoweek in hun jaarlijkse winterbandentest in 2016.

Nieuw rubber

Als we de techniek en innovatie achter de A5 onder de loep nemen valt meteen de term ‘Helio Compound+’ op. Dit revolutionaire rubbermengsel geeft de automobilist grip en remkracht in de meest veeleisende omstandigheden. Er staat niet voor niets Alpin in de productnaam; zelfs op een besneeuwde bergpas in de Alpen zal deze band u niet in de steek laten.

Duurzaam is goedkoper

De Alpin A4 is een duurzame band. Wellicht niet de goedkoopste in de aanschaf maar deze band gaat langer mee dan gemiddeld, zelfs tot 35% langer. In de regel komt dit neer op een seizoen. De eventuele meerkosten qua aanschaf worden dus gedurende de levensduur meer dan terugverdiend.

Comfortabel en stil

Bij het rijden op winterbanden hoort enige toename van bandengeruis. Toch hebben de technici van Michelin het loopvlak kunnen optimaliseren waardoor de cabine rustig blijft, zelfs bij hogere snelheden. Waar vroeger winterbanden niet konden tippen aan de prestaties en comfort van een zomerband, heeft Michelin flinke vooruitgang geboekt. Zelfs in non-winterse settings is dit een prettige band. Ook sportieve rijders zullen uit de voeten kunnen met de Alpin A4.

Vergelijk tot 4 producten:

van 51
meer bekijken 20
van 51
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven