Geselecteerde filters

Michelin Anakee Wild Banden

Filteren op:

Open filters

Index

Prijs

tot

Merk


Verkoper


Toon alles

Extra opties

Michelin Anakee Wild banden: avontuurlijke motorbanden

Michelin Anakee Wild banden zijn motorbanden die speciaal zijn ontwikkeld voor de motorcross en trialsport. Zoals u van Michelin mag verwachten, zijn dit motorbanden van hoge kwaliteit die beschikken over de nieuwste technologie. Profiteer hier zeker van en ga voor kwaliteit!

Bij Banden.nl profiteert u bovendien van de beste Michelin Anakee Wild prijs. Koop Michelin Anakee Wild daarom bij Banden.nl.

Eigenschappen Michelin Anakee Wild banden

Michelin Anakee Wild banden zijn vanwege de bijzondere eigenschappen uitstekende banden voor motorcross en de trialsport. Dit zijn de belangrijkste eigenschappen van deze motorbanden:

1. Hoge stabiliteit en stuurprecisie
De zeer bijzondere radiaaltechnologie heeft Michelin op Michelin Anakee Wild banden voor het eerst toegepast met nokken. Dit zorgt voor een verbeterde stabiliteit en meer comfort voor de motorrijder. Dit zijn uitzonderlijke kwaliteiten van Anakee Wild banden van Michelin, en een belangrijke reden waarom motorrijders Michelin Anakee Wild kopen.

2. Lange levensduur
Michelin Anakee Wild banden onderscheiden zich door een lange levensduur, mede door de nieuwe rubbermix en een geoptimaliseerde profieldiepte. Daardoor slijt de band minder snel, waardoor ze langer meegaan.

3. Zeer robuust
Anakee Wild van Michelin zijn banden waarbij de radiaaltechnologie is toegepast in het karkas van de band. Daardoor zijn Michelin Anakee Wild banden zeer robuust en goed bestand tegen beschadigingen. Dat is een zeer belangrijke eigenschap bij motorbanden voor motorcross en de trialsport, waarbij u graag avontuurlijk rijdt over onder andere offroad wegen.

Michelin Anakee Wild prijs

Banden.nl heeft een ruim assortiment in Michelin Anakee Wild bandenmaten. Kies hiernaast de juiste bandenmaat en laat u direct verrassen door de beste Michelin Anakee Wild bandenprijzen.

Bent u benieuwd? Klik hiernaast op de juiste bandenmaat. Wij geven u dan een overzicht van de Michelin Anakee Wild prijs van verschillende verkopers, zodat u gemakkelijk de beste verkoper of bandenprijs kunt kiezen. Klik hiernaast op de juiste Michelin Anakee Wild bandenmaat en ontdek de goedkoopste Michelin Anakee Wild.

Michelin Anakee Wild kopen

Koop Michelin Anakee Wild banden daarom zeker bij Banden.nl. Bij u profiteert u van ons overzicht van Michelin Anakee Wild banden en de beste Michelin Anakee Wild bandenprijs. Slimme motorrijders kopen Michelin Anakee Wild banden daarom al jaren bij Banden.nl.

 

Vergelijk tot 4 producten:

van 13
van 13
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven