Word lid van het banden.nl affiliate partnerprogramma

Heeft u een website over auto’s, banden of velgen met veel traffic én wilt u geld verdienen met uw website? Word dan nu onze affiliate partner.

 

Word een partner van Banden.nl

Meld u nu aan voor ons affiliate programma bij Awin en start vandaag nog met het genereren van extra inkomsten. Aanmelden en deelnemen is kosteloos.

 

Awin Registratie
Adtraction

Registratie

 

1. Integreert reclamemiddelen:

In ons affiliate partnerprogramma is reclamemateriaal beschikbaar zoals banners, zoekboxen, productfeeds en tekstlinks, welke u eenvoudig kunt integreren. Ook kunt u het promotiemateriaal in uw nieuwsbrief verwerken, om het bereik te vergroten.

2. Omzet genereren:

Wanneer de bezoeker van uw website op een geïntegreerde banden.nl advertentie klikt, zal deze bezoeker worden doorgestuurd naar banden.nl. Mocht deze bezoeker een order bij ons plaatsen, dan ontvangt u 4% provisie (meer informatie en de voorwaarden vindt u in het affiliate partnerprogramma). Note: De commissie wordt berekend op basis van de netto bestelwaarde, zonder BTW, vezend- en verpakkingskosten.

3. Commissie ontvangen:

Zelfs met slechts een paar sales per maand kunt u een significante commissie ontvangen.
Bijvoorbeeld: De gemiddelde bestelwaarde ligt tussen de 200 en 400 euro. Na aftrek van de verzendkosten en BTW ligt uw commissie tussen de 8 en 16 euro.

 

 

Terug naar boven