Geselecteerde filters

Bridgestone Blizzak LM-32 Banden

Filteren op:

Open filters

Index

Prijs

tot

Merk


EU labeling

tot

Verkoper


Toon alles

Extra opties

Constructie

Prijscategorie

Op zoek naar Bridgetone Blizzak LM 32 banden?

Elke winter zien we opnieuw een piek in chauffeurs die op zoek gaan naar de beste (en meest betaalbare) winterband. Dit jaar is een zoektocht helemaal overbodig: de Bridgestone Blizzak LM 32 banden zijn ongetwijfeld het neusje van de zalm. Wat dacht je van superieur remmen en bochtenwerk op sneeuw en ijs? Een band die speciaal ontworpen is voor bussen en bestelwagens? Een band die ervoor zorgt dat je een betrouwbare grip op de weg behoudt in typische winterse omstandigheden? Als dit je als muziek in de oren klinkt, is het tijd om Bridgestone Blizzak LM 32 te kopen.

De allerbeste Bridgestone Blizzak LM 32 prijs zoeken

De verhouding tussen de Bridgestone Blizzak LM 32 banden hun prijs en kwaliteit komt heel erg goed uit alle tests waaraan de Blizzak LM 32 van Bridgestone onderworpen werd. Een band met een betere prestatie in nat weer valt bijna niet te vinden. De nieuwe toprubbersamenstelling met geavanceerde silica-dispersie levert een superieure slijtvastheid, betere prestaties bij nat weer en een lagere rolweerstand. Dankzij het ontwerp met meerhoekige blokken en lamellen maximaliseren de bijtranden voor een betere bocht- en remrespons op nat wegdek en op verdichte sneeuw. Bovendien geniet je van een verbeterde constructie met lichtgewicht gordelpakket en geoptimaliseerd karkasprofiel, waardoor het totale gewicht vermindert en de duurzaamheid verhoogt. De superieure 3D schouderlamellen minimaliseren de vervorming van de blokken voor betere controle en betrouwbaarheid, zelfs onder zware belasting.

Met andere woorden, koop Bridgestone Blizzak LM 32 banden en je zit goed de komende winter. Met banden van hoogwaardige kwaliteit rijd je niet enkel veiliger op de weg, het zorgt tevens voor ultiem comfort. Zorg dat je grip op het wegdek (in eender welke omstandigheden) optimaal is en afremmen zal je nooit nog zorgen baren. Een heuse aanrader!

Vergelijk tot 4 producten:

van 20
van 20
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven