Geselecteerde filters

Vrachtwagen banden

Filteren op:

Open filters

Index

Prijs

tot

Merk


EU labeling

tot

Verkoper


Constructie

Prijscategorie


Vrachtwagenbanden

Als u denkt aan vrachtwagenbanden kopen, bent u hoogstwaarschijnlijk begonnen met de vrachtwagenbanden prijs online te vergelijken. De banden voor vrachtwagens dienen aan specifieke eisen te voldoen, vanwege het belang dat -letterlijk en figuurlijk- op hen rust wanneer ze op een vrachtwagen gemonteerd staan. Als u vrachtwagenbanden online zoekt, komt u ongetwijfeld uit bij een hele hoop goedkope vrachtwagenbanden die allemaal met hun eigen kenmerken en prijzen komen.

Wat kost een vrachtwagenband? Het komt er op neer dat een goede vrachtwagenband natuurlijk het geld waard is wat de nieuwe eigenaar eraan wenst uit te geven. Algemeen gerekend moet u toch rekenen op een minimum van 200 euro. Daarover later meer!

Vrachtwagen banden

Vrachtwagen banden maten verschillen nagenoeg even veel als de kwaliteit, prijs, eigenschappen etc. Wanneer u overweegt om banden voor vrachtwagens te kopen, moet u al deze verschillende factoren in acht nemen. Het belangrijkste wanneer u vrachtwagenbanden te koop ziet, is dat u in gedachten houdt dat veiligheid de topprioriteit is. Banden van vrachtwagens dienen eerst en vooral veilig te zijn alvorens men denkt aan het gebruikersgemak en/of het rijcomfort.

Wat bepaalt de veiligheid van een vrachtwagenband? Vrachtwagenbanden moeten het juiste profiel hebben om op een vrachtwagen gemonteerd te worden. Controleer zeker en vast of de vrachtwagenbanden maten juist zijn: de lengte, breedte en diepte van de vrachtwagenband moeten overeen komen met de dimensies die uw vrachtwagenfabrikant heeft opgegeven.

Vrachtwagenbanden prijs

Eerder haalden we de prijs van een vrachtwagenband aan. Wat kost een vrachtwagenband? In de praktijk zien we dat een vrachtwagenband verkocht wordt voor tussen de 200 euro voor een standaardmodel (dat al dan niet in promotie staat), en de 500 euro (voor een vrachtwagenband die eerder de elite van de vrachtwagenbanden uitmaakt).

Uiteraard wilt u liefst goedkope vrachtwagenbanden kopen. Goedkoop staat standaard niet voor slechte kwaliteit; u kunt heel erg goede goedkope vrachtwagenbanden kopen zolang u enkele zaken in gedachten houdt: de veiligheid, het rijcomfort en de duurzaamheid van de vrachtwagenband. Uiteraard zijn er ook enkele truckjes om uw vrachtwagenband langer te laten meegaan: rij voorzichtig en zorg ervoor dat uw vrachtwagenbanden steeds optimaal opgepompt zijn. Een goede bandenspanning garandeert een optimaal gebruik van de banden en is ook nog eens superveilig!

Vergelijk tot 4 producten:

van 4
van 4
Dit is een gesponsorde advertentie

Vrachtwagen banden kopen

U hebt hoogtswaarschijnlijk ‘vrachtwagenbanden te koop’ gegooglet om te weten te komen waar u het best vrachtwagenbanden kunt kopen. Tegenwoordig vindt u op het internet nagenoeg elke mogelijke vrachtwagenband die er op de markt aanwezig is.

Vrachtwagenbanden online kopen is niet alleen veilig, het is ook nog eens enorm makkelijk. Kies de vrachtwagenband die het best bij uw wensen aansluit qua prijs, kenmerken (loopoppervlak, profiel, diepte, lengte, breedte) en natuurlijk optimale bandenspanning. Het beste wat u kunt doen is de verschillende merken met elkaar vergelijken en de vrachtwagenband kiezen die het best binnen uw budget past en toch alle snufjes en technologieën aanbiedt die u wilt gebruiken.

Banden voor vrachtwagens zijn dan wel divers en uiteenlopend, maar met een beetje onderzoek kunt u sowieso de best mogelijke vrachtwagenband online vinden! 

Terug naar boven