Geselecteerde filters

Maxxis Banden

Filteren op:

Open filters

Index

Prijs

tot

Merk


Toon alles

EU labeling

tot

Verkoper


Toon alles

Extra opties

Constructie

Testresultaten

tot

Maxxis banden: Deze kwaliteit voldoet precies aan de eisen van de autobezitter

Met meer dan 40 jaar ervaring biedt Maxxis hoogwaardige en veilige kwaliteitsprodukten voor een lage prijs. De autobezitter kan uit een zeer groot bandenassortiment de juiste banden kiezen qua profiel, tractie en temperatuurbestendigheid. Het assortiment is veelzijdig. Het denkt als het ware mee en ondersteunt de autobezitter bij het vinden van de banden die voldoen aan zijn rijbehoeften.

Een onderneming met traditie en hoge eisen voor kwaliteit en veiligheid

Maxxis, ook wel bekend onder de naam Cheng Shin, werd in de jaren zeventig opgericht en groeide uiteindelijk in de tachtiger jaren uit tot een begrip op de Duitse bandenmarkt. Banden van Maxxis voldoen aan hoge kwaliteitsnormen en ondergaan voortdurend tests en verbeteringen op het gebied van de veiligheid. Maxxis is leider onder de bandenproducenten in China en heeft produktiecentra in Taiwan, Xiamen en Shanghai. Als eerste onderneming in China verwierven de Maxxis banden een ISO-certificaat. Maxxis banden passen zich aan alle weersomstandigheden aan – zomer of winter - bij stortbuien of glinsterende zonneschijn.

Een overzicht van het Maxxis bandenassortiment

Maxxis biedt naast de gangbare zomer- en winterbanden en de vierseizoenenbanden voor personenauto's ook banden voor gemotoriseerde tweewielers, rolstoelen, en verder kleinere banden, banden voor aanhangers en ATV-/Quad banden. De banden voor personenauto's zijn vanwege hun zeer goede prijs-kwaliteitverhouding en de ruime keuze in Duitsland zeer geliefd. De banden zijn verkrijgbaar in vele verschillende formaten. Maxxis autobanden kunnen uitgekozen worden per gebruiksgebied: voor een wintervakantie in Noord-Europa of als zomerband met optimale grip. Behalve door hun functionaliteit vallen deze banden ook op door hun herkenbare, dynamische design.

Maxxis banden maken indruk door hun goede prestaties, functionaliteit en duurzaamheid.

Vergelijk tot 4 producten:

van 1554
meer bekijken 20
van 1554
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven