Geselecteerde filters

Continental AllSeasonContact Banden

Filteren op:

Open filters

Index

Prijs

tot

Merk


EU labeling

tot

Verkoper


Toon alles

Extra opties

Constructie

Continental AllSeasonContact , een nieuwigheid van Continental

De Continental AllSeasonContact banden zijn het laatste nieuwtje van Continental. Het is een all-season band die, vanwege zijn eigenschappen, als een uitstekend alternatief kan dienen voor diegenen die tijd en geld willen besparen. Dit model is gerangschikt in de topklasse (premium), die zich onderscheidt door kwaliteit van uitvoering, modern design en het hoogste veiligheidsniveau. Het product is betrouwbaar, ongeacht de weg- en weersomstandigheden. In de winter wordt de veiligheid en efficiëntie gegarandeerd door de speciale rubbersamenstelling verrijkt met silica en harsen. Hierdoor blijft de band flexibel bij lage temperaturen en kan het voertuig stevig en met vertrouwen rijden.

Waar voor je geld, bewezen door de Continental AllSeasonContact prijs

De AllSeasonContact van Continental is gemarkeerd met twee symbolen: M+S en Alpine. Het eerste bepaalt het gedrag van de band op sneeuw en smeltwater. De uitstekende prestaties in winterse omstandigheden zijn te danken aan het directionele profiel dat perfect bijt in de sneeuw en zorgt voor een goede grip. Het Alpine-symbool geeft aan dat AllSeasonContact banden van Continental banden zijn die objectieve tests voor efficiëntie, veiligheid en controle op sneeuw en ijs heeft ondergaan. Deze tests worden uitgevoerd volgens de UNECE-voorschriften. Het model zal een uitstekende metgezel zijn op uw zomerse reizen en zal voldoen aan de verwachtingen van bestuurders die zich veilig willen voelen tijdens het remmen op droge en natte wegen. Bovendien heeft de band een lage rolweerstand en is dus zuinig. Zo verdien je de prijs van Continental AllSeason Contact als het ware terug terwijl je ermee rijdt. Een lager brandstofverbruik wordt verkregen door de moderne geometrie van de zijwanden en de speciaal ontworpen structuur.

Waar kan je deze Continental AllSeasonContact kopen ?

Continental werd opgericht in 1871. Hun experts zijn voortdurend bezig met het verbeteren van hun banden, waarbij de nadruk ligt op de veiligheid van de bestuurder. De Duitse technologie en de precisie van Continental is wereldwijd bekend. Het bedrijf heeft het vertrouwen van veel bestuurders gewonnen met de ontwikkeling van veiligere loopvlakken die het remmen in moeilijke omstandigheden vergemakkelijken. Continental was de eerste fabrikant in de geschiedenis die een professionele test van winterbanden uitvoerde. Koop Continental AllSeasonContact banden met een gerust gevoel, door je aankoop investeer je in se in bijna anderhalve eeuw lange expertise en innovatie en rijd je feilloos dankzij de Duitse grondigheid van het merk.

Continental is eigenaar van merken als Semperit, Barum, General Tire, Uniroyal en Viking. Je kan dus niet alleen kiezen om Continental AllSeasonContact te kopen, je kan ook vertrouwen op de andere merken onder deze gigant. De goedkoopste Continental AllSeasonContact banden vind je na een korte zoektocht op onze site! Vallen de Continental AllSeasonContact banden qua prijs niet mee? Geef dan zeker niet op, van tijd tot tijd vind je online kortingen of promoties, waardoor je je AllSeasonContact Continental banden aan een prikje kan kopen. De aanhouder wint!

Koop Continental AllSeasonContact en ontdek het gemak van het rijden op een ‘echte’ set banden met ultiem comfort en een superieure veiligheid en finesse.

Vergelijk tot 4 producten:

van 146
meer bekijken 20
van 146
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven