Geselecteerde filters

Hankook Banden

Filteren op:

Open filters

Index

Prijs

tot

Merk


Toon alles

EU labeling

tot

Verkoper


Toon alles

Extra opties

Constructie

Testresultaten

tot

Prijscategorie

Hankook banden – alles binnen bereik

Wie kiest voor Hankook banden, kiest voor een firma met traditie. De onderneming uit Korea kan terugblikken op een meer dan 70 jaar lange geschiedenis.

Van Hanseon naar Hankook banden

Waarschijnlijk heeft niemand op dit succesverhaal gerekend toen in 1941 de eerste fabriek in Korea werd opgericht die de basis zou leggen voor de globale onderneming van vandaag. Onder de naam Hanseon haalde de fabriek Youngdeungpo het imposante produktiedoel van 110.000 banden per jaar. In de jaren erop tekende zich een stijgende afzet aan personenautobanden af. Nadat er meer fabrieken in Korea en China werden geopend, steeg de jaarproductie tot in de jaren zestig flink. In deze tijd valt ook de sprong naar de buitenlandse markten, die uiteindelijk ook leidde tot de nieuwe naam van de onderneming, Hankook. Daarvoor werd vooral gekozen om strategische redenen – de buitenlandse markten reageerden beter op een eenvoudigere naam als Hankook.

Hankook banden: vanuit Azië in de hele wereld

In de volgende jaren lukte het Hankook om zich in de hele wereld te vestigen en steeds nieuwe markten voor haar banden aan te boren. Ondertussen kan de onderneming bogen op de ongelofelijke productiecapaciteit van 50 miljoen banden per jaar. Hankook opereert internationaal, met vestigingen in Azië, de VS en Europa. Er staan niet alleen banden voor personenauto's op het programma van de fabrikant, maar ook voor vrachtwagens en voor de motorsport. Tegenwoordig zijn banden van het merk Hankook in meer dan 170 landen wereldwijd te krijgen.

Hankook staat voor jarenlange ervaring en buitengewone kwaliteit. De hoge verkoop van alle soorten banden van deze producent illustreert dat duidelijk.

Vergelijk tot 4 producten:

van 2442
meer bekijken 20
van 2442
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven