TESLA Selecteer banden met de auto - Banden.nl

TESLA Voertuigselectie | Banden.nl

Tesla banden zijn bij de beste banden ter wereld

Tesla banden kopen was nog nooit zo makkelijk! Selecteer simpelweg welke banden bij Tesla wilt kopen, voer je specifieke kenmerken en vereisten in en wij geven je een lijst van banden die bij je Tesla passen.

De prijs van banden voor Tesla varieert naargelang de fabrikant van de banden. Aan het ene eind van het spectrum vind je de extreem hoogwaardige merken zoals Pirelli en Goodyear, aan de meer budgetvriendelijke zijde vind je merken zoals Hankook en Dunlop. Tesla zelf raadt vooral Pirelli Sottozero aan voor de meeste modellen.

Beste alternatieven voor Tesla Winterbanden

Laten we beginnen met het voor de hand liggende: winterbanden voor Tesla. Als je woont in een plaats waar het in de winter regelmatig sneeuwt, is het niet alleen aan te raden om winterbanden te kopen, maar het is vaak de wet. Op veel plaatsen krijg je een ticket als je in december nog geen winterbanden hebt.

Banden voor Tesla zijn enorm belangrijk. Dankzij hun uiterst responsieve elektromotoren hebben Tesla voertuigen een groot potentieel om in de winter te rijden, maar dit maakt niets uit als je geen goede winterbanden hebt. Tesla verkoopt wiel- en winterbandenkits vanaf een kleine 2.000 euro, maar het is een stuk goedkoper om goede winterbanden te kopen die op je bestaande wielen passen.

De Nokian Hakkapeliitta R3 Snow Winter banden zijn al lange tijd favoriet bij Tesla Model S en Model X eigenaren en ze kunnen ook gemonteerd worden op Model 3.

Als je overtuigd bent welke Tesla banden je wil kopen, kan je selecteren op prijs of kenmerken en je ideale set aanschaffen. Zorg er zeker voor dat je op tijd bent met het veranderen van je bandenset, om ervoor te zorgen dat je rijervaring niet lijdt onder de omstandigheden.

Terug naar boven