Geselecteerde filters

Motocross banden

Filteren op:

Open filters

Index

Prijs

tot

Merk


Toon alles

Verkoper


Toon alles

Extra opties

Constructie

Testresultaten

tot

Prijscategorie


Motorcross banden

De doorwinterde motorcrossfanaat weet natuurlijk dat wanneer het aankomt op motorcross banden kopen, het steeds een afweging is tussen de goedkoopste motorcross banden en de beste motorcross banden. Natuurlijk is er geen wet die voorschrijft dat deze twee kenmerken exclusief moeten zijn – de prijs en kwaliteit van een motorcrossband loopt erg uiteen, en er is dan ook weinig tot geen correlatie, vooral niet wanneer we kijken naar de specifieke noden van een motorcrosser.

Banden voor de motorcross

Motorcross banden kopen is ‘tricky’ – uiteraard wilt u het beste type motorcrossbanden dat specifiek ontworpen is om motorcrossfietsen uit te rusten met een speciaal loopoppervlak dat zich aanpast aan alle oppervlaktetypes.

Motorcross is het type band dat een ware diversiteit brengt voor de klant. Het staat een motorcrossrijder toe om een efficiënte rit te rijden met een band die ‘knotterig’ is en een diep loopoppervlak heeft. Of u nu door zand moet rijden, of modder, of een rotserige omgeving, een motorcrossband helpt u letterlijk door alle omstandigheden door.

De beste motorcrossbanden hangen ook af van de merken die er beschikbaar zijn. Zo kunt u bij Dunlop terecht voor een directioneel loopvlakpatroon dat verbeterde tractie heeft, kiest u best voor Mitas wanneer u vooral op half-harde en zachte terreinen vertoeft en Gibson wanneer u op zoek bent naar een loopvlakpatroon dat een V-vorm heeft.

Motorcrossbanden prijzen lopen ook sterk uiteen naargelang de merken en doeleinden die u voor ogen heeft. Daarom vergelijkt u ze ook best online vooraleer u banden aankoopt.

Vergelijk tot 4 producten:

van 618
meer bekijken 20
van 618
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven