Geselecteerde filters

Heidenau K60 Banden

Filteren op:

Open filters

Index

Prijs

tot

Verkoper


Toon alles

Heidenau K60 banden: Betrouwbare crossmotorbanden van een vertrouwd merk

Heidenau K60 banden zijn crossmotorbanden geproduceerd door de Duitse bandenproducent Heidenau. Heidenau is gespecialiseerd in het produceren van motorbanden en scooterbanden, zowel voor motorsport als touringmotors. Zo weet u dus zeker dat u met Heidenau K60 banden profiteert van de kennis en de expertise van Heidenau op het gebied van motorbanden.

De K60 van Heidenau is een onroad, offroad en all terrain motorsportband.

Motorsportbanden van Heidenau

Het motorbandenmerk Heidenau is vlak na de Tweede Wereldoorlog opgericht. Vanaf 1960 is het bedrijf zich gaan specialiseren in motorbanden, scooterbanden en kartbanden. Het assortiment aan banden van Heidenau bevat momenteel meer dan 350 type banden.

De Heidenau K60 banden zijn motorbanden speciaal bedoeld voor crossmotors. De K60 banden van Heidenau onderscheiden zich door de grote blokken. Hierdoor vergroot u de motorprestaties op offroad ondergronden. De blokken zijn vlak, waardoor de K60 banden van Heidenau ook zeer geschikt zijn voor het rijden op normale wegen, toeren en in het dagelijks verkeer. De K60 van Heidenau is dus een veelzijdige band.

Heidenau K60 banden: Top Duitse kwaliteit crossbanden

Heidenau is een echte specialist in motorbanden. Duitsers zijn goed in het produceren van producten van degelijke kwaliteit, zo ook Heidenau. Ze zijn in staat om kwaliteitsbanden te produceren voor een specifieke markt, en hier blinken ze in uit. Door hun expertise in de markt van de motorbanden is Heidenau ook in staat om steeds weer verbeteringen aan te brengen.

De Heidenau K60 banden zijn stabiel voor comfortabel rijden.

Heidenau K60 prijs

Bij Banden.nl vindt u de laagste Heidenau K60 bandenprijs. Waarom? Omdat wij het voorwerk alvast voor u hebben gedaan. Zoek gemakkelijk naar de juiste Heidenau K60 bandenmaat en wij geven u de prijzen van verschillende verkopers.

Zo ziet u direct de beste en goedkoopste Heidenau K60 prijs. Heel gemakkelijk, maar zo weet u ook dat u nooit te veel betaalt.

Heidenau K60 kopen

Koop Heidenau K60 banden bij Banden.nl. Bij ons vindt u namelijk een ruime keuze aan verschillende Heidenau K60 bandenmaten. Wij geven u ook direct een handig overzicht van de Heidenau K60 prijzen van verschillende verkopers. Zo weet u zeker dat u een goede prijs betaalt.

Selecteer de prijs en de verkoper naar uw wens en bestel direct de Heidenau K60 motorbanden. Wij bezorgen deze banden gratis bij u thuis of bij uw monteur. Dat is wel zo gemakkelijk en goedkoop.

Vergelijk tot 4 producten:

van 16
van 16
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven