Geselecteerde filters

Continental Banden

Filteren op:

Open filters

Index

Prijs

tot

Merk


Toon alles

EU labeling

tot

Verkoper


Toon alles

Extra opties

Constructie

Testresultaten

tot

Continental banden: uw banden!

Banden vormen slechts een van de vele producten van Continental AG. Naast banden staan tegenwoordig ook auto-onderdelen op het fabricageprogramma. Op dit gebied is Continental AG wereldwijd marktleider. In Duitsland zijn Continental banden de meest verkochte banden.

Een Duitse onderneming wordt wereldconcern

De firma ging al in 1871 van start in Hannover, waar ook nu nog zijn hoofdkantoor staat. Bescheiden begonnen biedt Continental AG nu werk aan meer dan 160.000 medewerkers op 200 locaties in 46 landen. In 2008 werd de firma door de Schaeffler-groep, een familieonderneming uit Franken, overgenomen.

Continental banden – kwaliteitsproducten voor ieder gebruik

Al vroeg waren Continental banden innovatieve produkten, die nieuwe trends introduceerden. Zo ontwikkelde Continental in 1904 de eerste luchtgevulde profielband ter wereld. In 1908 volgde de eerste afneembare velg, weer een wereldprimeur. Door het brede assortiment waarover Continental beschikt kan de consument de passende Continental band voor vrijwel ieder type voertuig vinden. Hieronder vallen zomer- en winterbanden voor personenauto's, banden voor gemotoriseerde tweewielers en fietsen, banden voor transportwagens en voor de inzet op open terrein. Gebruikers die Continental banden testten, gaven blijk van hun tevredenheid door deze producten overwegend goede tot zeer goede cijfers te geven. De banden richten zich grotendeels op het middensegment van de markt. Klanten zijn daarnaast ook tevreden over de goede service en het dichte net aan gekwalificeerde dealers, waar ze professionele hulp en advies bij de keuze en montage van de juiste banden kunnen krijgen.

Continental banden hebben een goede reputatie. Niet voor niets horen ze sinds vele jaren tot de meest verkochte banden van Duitsland. Klanten zijn overtuigd van hun gebruikseigenschappen en de prijzen.

 

Vergelijk tot 4 producten:

van 4102
meer bekijken 20
van 4102
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven