Geselecteerde filters

Goodyear Banden

Filteren op:

Open filters

Index

Prijs

tot

Merk


Toon alles

EU labeling

tot

Verkoper


Toon alles

Extra opties

Constructie

Testresultaten

tot

Prijscategorie

Met Goodyear banden kom je het jaar goed door

Goodyear – dat klinkt als een 'goed jaar'! En inderdaad is ieder voertuig met de banden van de Amerikaanse fabrikant Goodyear Tire & Rubber Company het hele jaar door goed uitgerust. Autobanden van Goodyear presteren op ieder wegdek met gemak. Maar achter de naam Goodyear gaat nog meer schuil.

Goodyear - een onderneming met traditie en een global player

Al in 1898 richtte Frank Seiberling uit Ohio, VS, de firma Goodyear Tire & Rubber op. Hij noemde zijn bedrijf naar Charles Goodyear, de bekende uitvinder van de vulkanisatie. Door deze uitvinding werd de productie van moderne autobanden mogelijk. En Goodyear Company heeft deze productie geperfectioneerd. Het handelsmerk van Goodyear werd een gevleugelde schoen als symbool van snelheid en lichtheid van voortbeweging. De onderneming ontwikkelde zich voorspoedig en was al in 1926 uitgegroeid tot de grootste rubberonderneming ter wereld. Sindsdien is deze positie onomstreden gebleven en is Goodyear Tire & Rubber op alle werelddelen met filialen vertegenwoordigd. Een aanzienlijke bijdrage daartoe is geleverd door de innovatieve geest en de trouw aan de principes, die vanaf het begin zijn ontwikkeld: de hoogste kwaliteitseisen, oprechtheid, teamspirit, gebruik van moderne technologieën. Vandaag de dag doet de firma onderzoek naar de banden van de toekomst: mogelijkheden voor de bandenproduktie uit hernieuwbare biomassa. Overigens kan de nieuwe app van Goodyear voor de particuliere gebruiker interessant zijn. De Road Safety App bevat belangrijke informatie over vakantieritten, wat te doen in noodgevallen, rijtips en checklists voor langere reizen, zoals naar het buitenland.

Autobanden van Goodyear – een breed aanbod

Onder het produktenpalet van Goodyear Tire & Rubber horen banden voor alle soorten voertuigen: banden voor personenauto's, terreinwagens, vrachtwagens, zware transportwagens en tractoren. De onderneming produceert zomerbanden, winterbanden en vierseizoenenbanden in een groot assortiment. Alle banden van Goodyear voldoen aan de hoogste normen in de branche. De personenautobanden komen bij tests altijd weer als winnaar uit de bus, bijvoorbeeld de Goodyear winterband UltraGrip 8. Deze band bewijst zijn voortreffelijke eigenschappen zowel bij snelle ritten op ondergesneeuwde straten als op nat wegdek. Loftuitingen bij verschillende tests zijn er met name voor de 3D-BIS-Technology (Block Interlocking System), een innovatie die door Goodyear is gepatenteerd. Autobanden van Goodyear Tire&Rubber garanderen hoog rijcomfort en de hoogste veiligheid voor auto en automobilist. De banden houden goed stand op zware stukken en laten je noch bij gladheid noch bij natheid in de steek. Uitgekiende profielen minimaliseren het risico op aquaplaning. Karakteristiek voor alle banden van Goodyear is dat ze een lange duurzaamheid hebben en weinig last hebben van slijtage. De banden van Goodyear hebben optimale grip op ieder wegdek en zijn geschikt voor zowel alledaags gebruik als voor een tocht door open terrein.

Goodyear banden – het hele jaar door goed in banden

 

Vergelijk tot 4 producten:

van 2453
meer bekijken 20
van 2453
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven