Geselecteerde filters

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 Banden

Filteren op:

Open filters

Index

Prijs

tot

Merk


Toon alles

EU labeling

tot

Verkoper


Toon alles

Goodyear Eagle F1 Assymetric 3 banden

Om echt van een autorit te kunnen genieten moet je als automobilist kunnen vertrouwen op het rubber onder je auto. Gelukkig schaadt Goodyear dat vertrouwen niet en levert het bedrijf met de Eagle F1 Assymetric 3 een band van wereldklasse af. Onafhankelijke tests onderstrepen de claims van Goodyear zelf. Sterker nog, in de afgelopen 5 jaar heeft de band in 80% van de tests het predicaat ‘aanbevolen’ mogen ontvangen. Een topper dus.

Sneller stilstaan

De band heeft een lichtgewicht constructie en met Active Braking Technology wordt het contact tussen wegdek en loopvlak tijdens cruciale remacties sterk vergroot. Kortere remafstanden zijn het logische gevolg. Vooral wanneer het er op aankomt, bijvoorbeeld bij een stevige remactie, is het prettig om te weten dat deze band qua remafstand de concurrentie het nakijken geeft.

On-Amerikaanse efficiency

Goodyear staat er ook om bekend banden te kunnen maken die het erg goed doen qua brandstofverbruik en de Eagle F1 Assymetric 3 laat inderdaad goede verbruikscijfers zien. Overmatige rolweerstand is meestal debet aan excessief brandstofverbruik en de technici bij Goodyear zijn er in geslaagd om rolweerstand in te perken zonder in te boeten op grip.

Ten allen tijde grip

Ook wordt er gebruik gemaakt van ‘Grip Booster Technology’. Door een speciaal hars aan het rubbermengel toe te voegen is er een band gecreëerd die als het ware aan het wegdek blijft plakken.

De Eagle F1 Asymmetric 3 band is bij uitstek een band geschikt voor het premium segment en automobilisten die de innovaties van Goodyear op waarde kunnen schatten.

Vergelijk tot 4 producten:

van 180
meer bekijken 20
van 180
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven