FORD Selecteer banden met de auto - Banden.nl

FORD Voertuigselectie | Banden.nl

Vind de beste Ford banden op banden.nl

Ford is één van de oerklassieke merken in de branche. Genoemd naar Henry Ford en officieus de eerste ‘echte’ auto ter wereld, werd Ford het merk dat auto’s betaalbaar maakte voor de massa. De automatisering van Ford staat nog steeds bekend als een staaltje vakmanschap waar heel wat industrieën voorbeeld aan nemen.

Vandaag de dag staat Ford nog steeds bekend als een topmerk, vooral sinds de introductie van hun hoogwaardige voertuigen zoals de Mustang en de Thunderbird. De banden die Ford monteert op hun wagens is tevens van superieure kwaliteit. Het is niet alleen de tweede grootste fabrikant in de Verenigde Staten, Ford is tevens de vijfde grootste ter wereld. En met zoveel auto’s is er natuurlijk ook een enorme vraag naar banden voor Ford!

Ford winterbanden zijn nu in voorraad

Winterbanden voor Ford kan je nu al terugvinden op onze website. Zo komen de Fiesta en de Focus met Continental Sport Contact 2 Ford banden (kan vervangen worden door Uniroyal Rainsport 2 of Michelin Pilot Exalto) en de Mondeo met Contintental Premium Contacts Ford banden. Kijk vooral ook naar de Ford winterbanden in aanbieding, hiertussen vind je sowieso je zin.

Wil je laat op het seizoen nog goede Ford zomerbanden op de kop slaan? Ook dan kan je bij ons de echte toppers terugvinden! Kies uit Michelin, Toyo, Pirelli, Dunlop of zelfs Vredestein en schaf een set zomerbanden aan die je volgend jaar op je Ford kan monteren zonder enige moeite. 

Terug naar boven