Geselecteerde filters

Yokohama Banden

Filteren op:

Open filters

Index

Prijs

tot

Merk


Toon alles

EU labeling

tot

Verkoper


Toon alles

Extra opties

Constructie

Testresultaten

tot

Prijscategorie

Van Yokohama banden verwacht je kwaliteit

De onderneming Yokohama werd opgericht in 1917. Sindsdien zijn er meer dan 90 jaren verstreken. Een lange tijd waarin de bandenfabrikant tot een van de grootste ter wereld uitgroeide en waarin intensief werd gewerkt aan de ontwikkeling en produktie van nieuwe banden. In 1969 vond de grote doorbraak naar de VS plaats. Daar staan nu ook de modernste ontwikkelingscentra, waar enkele van de meest veilige en moderne banden ter wereld zijn ontstaan. Daarbij wordt innovatieve technologie, regelrecht uit de Japanse onderzoekslaboratoria gebruikt. Een grote onderneming voor veilige en sportieve banden.

Sport, rijcomfort en veiligheid

Sinds bijna een hele eeuw houdt Yokohama zich bezig met onderzoek om de autobanden nog veiliger, sportiever, maar ook ecologischer te maken. Met succes. De onderneming heeft met veel ambitie enkele van de beste banden voor personenauto's ontwikkeld die er op de markt te vinden zijn. Het beste bewijs daarvoor zijn de sportauto's die met banden van Yokohama worden gemonteerd. Ook in Duitsland heeft de onderneming een netwerk over het hele land uitgebouwd.

Een autoband voor alle situaties

De S.drive band van Yokohama biedt niet alleen een hoge mate van stabiliteit, waardoor een zeer sportieve rijstijl mogelijk wordt, hij is daarnaast ook nog eens zeer licht. De BlueEarth AE-01 bewijst dat een autoband op een droog en nat wegdek dezelfde hoge cijfers kan behalen. Dat bewijzen talrijke tests, die de banden beproeven onder extreme omstandigheden. Benzinebesparend is dit type ook nog. De W.drive V903 is een winterband, die speciaal is ontwikkeld voor de compacte klasse. Hij bezit de beste tractie onder de slechtste weersomstandigheden, zoals sneeuw of regen. Een geringe rolweerstand maakt een lager benzineverbruik mogelijk. Wereldberoemd zijn ook de sportbanden uit de serie Advan.

Met Yokohama banden ben je altijd veilig, sportief en comfortabel onderweg. Een innovatieve techniek voor de perfecte autoband.

Vergelijk tot 4 producten:

van 1787
meer bekijken 20
van 1787
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven