Geselecteerde filters

Fietsbanden

Filteren op:

Open filters

Prijs

tot

Merk


Toon alles

Verkoper


Toon alles

Constructie

Prijscategorie

Fietsbanden kopen kan best online!

Als je op zoek bent naar nieuwe fietsbanden, bijvoorbeeld omdat je huidige fiets band geen profiel meer heeft, is de geijkte procedure een bezoekje aan je lokale fietsenmaker. Het moet gezegd worden, daar is eigenlijk niets mis mee, de meesten leveren een prima service. Toch is het online kopen van fietsbanden om meerdere redenen een goed alternatief. We leggen uit.

Online vind je fietsbanden in alle maten en merken

Het assortiment qua fietsbanden bij een webshop is simpelweg ongeëvenaard, daar kan een fietsenwinkel praktisch nooit aan tippen. Een grote verscheidenheid aan soorten en maten fietsbanden zijn voorhanden. Terwijl een fietsenhandel een centrale ligging binnen de bebouwde kom dient te hebben om aan de wensen van de klant te voldoen, kan een webshop voor fietsbanden een ruimer en goedkoper pand betrekken, bijvoorbeeld op een bedrijventerrein buiten de stad. Het resultaat? Veel meer ruimte om een breed assortiment aan verschillende merken fietsbanden en maten te herbergen. Bovendien kan er snel geleverd worden, omdat er niet hoeft gewacht te worden op levering van een fabrikant na een order. Een loods van een fietsbanden webshop bevat letterlijk duizenden fietsbanden die praktisch direct na een bestelling kunnen worden verscheept. Snelle levering dus, rechtstreeks uit voorraad én daarbij ook nog eens lagere prijzen door schaalvoordeel en beperkte operationele kosten!

Fietsbanden online kopen is dus ook goedkoper!

Een fietsenhandel in een dorp- of stadscentrum heeft ook te maken met allerlei ander kosten die moeten worden verhaald op u, de klant. Personeelskosten bijvoorbeeld, en er moet een showroom ingericht worden. U betaalt daar uiteindelijk voor terwijl u er wellicht helemaal geen gebruik van maakt. De kostenvoordelen die webshops genieten woorden doorberekend aan u. Trouwens, het gebeurt regelmatig dat webshops stunten en bepaalde fietsbanden in de aanbieding doen. Zij concurreren immers met andere online bandenwinkels. Zo kan het voordeel nóg verder oplopen. Reden genoeg om een online aankoop te overwegen?

Prima advies, ook bij het goedkope fietsbanden kopen

Toegegeven, fietsbanden online kopen heeft iets meer voeten in de aarde dan een consument over het algemeen gewend is. Ten eerste moet er gekozen worden uit de vele fietsbanden merken. Vredestein of toch liever Michelin? Normaliter zal een fietsenmaker je hierover adviseren, maar online moet je die keuze zelf maken. Het klinkt lastiger dan het daadwerkelijk is. Een webshop helpt je bij het keuzeproces, in eerste instantie door een uitgebreide informatievoorziening. Als de informatievoorziening op peil is, dan kan er met enkele minuten research de juiste beslissing gemaakt worden. Lukt het dan nog niet dan is het simpelweg een kwestie van de klantenservice inschakelen. Lees vooral de recensies van de gebruikers van het product dat u wellicht op het oog hebt. Deze zijn zeer waardevol en kunnen je in de juiste richting sturen qua aankoopbeslissing.

Minimaal risico door een coulante ruil- en retourneerservice

Is er eenmaal een keuze gemaakt dan loop je minimaal risico omdat de meeste webshops, over een uitstekende klantenservice beschikken. Goedkope fietsbanden online kopen moet een zorgeloze bezigheid zijn. Toch de verkeerde band gekozen? De meeste webshops ruilen kosteloos. Uiteindelijk is het online kopen van fietsenbanden niet alleen goedkoop, het is ook erg veilig.

Vergelijk tot 4 producten:

van 1013
meer bekijken 20
van 1013
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven