Geselecteerde filters

Schwalbe Lugano Banden

Filteren op:

Open filters

Prijs

tot

Merk

Verkoper


Toon alles

Schwalbe Lugano banden: Goede prestaties voor een betaalbare prijs

De Schwalbe Lugano banden zijn uitstekende instappers voor racebanden. Het is een lichte band, met een aantrekkelijke tweekleurige compound en K-Guard bescherming. Het profiel van de Lugano banden van Schwalbe hebben een klassiek diamantprofiel. Dit zorgt voor betrouwbare prestaties op natte en droge ondergronden.

Betrouwbare performance

Dit is een band voor de racefiets, het type draadband. De Lugano fietsband is een band van zeer goede kwaliteit voor een zeer betaalbare prijs. Klinkt dat interessant? Is dat wat u zoekt? Lees dan snel verder voor meer informatie over deze band van Schwalbe.

Kenmerken van Schwalbe Lugano banden

Wat kunt u van de Schwalbe Lugano band verwachten?

  • Goede prestaties op droge en natte ondergronden
  • Lekbestendig, met kevlar versterkt
  • Silica loopvlakmix
  • Betrouwbaar bandmodel
  • Vouwbaar of niet vouwbaar
  • Draadband
  • Aantrekkelijk instapmodel voor racefietsen

K-Guard lekbescherming niveau 3

De Schwalbe Lugano banden beschikken over de minimale anti-leklaagstandaard K-Guard. Dit is al jaren een beproefde technologie van Schwalbe. De anti-leklaag bestaat uit natuurlijk caoutchouc en is versterkt met kevlarvezels. De combinatie tussen deze anti-leklaag en het 50 epi karkas geven een goede bescherming tegen lekrijden. En dit is een belangrijke kwaliteit van een band voor een racefiets.

Schwalbe Lugano banden prijs

Banden.nl heeft alle Schwalbe Lugano bandenprijzen voor u op een rijtje gezet. Dit zijn dus alle prijzen van alle verkopers, en daarmee ook alle Schwalbe Lugano banden aanbiedingen. Als u de prijzen op Banden.nl goed in de gaten houdt, vindt u de laagst mogelijke prijs voor deze en andere Schwalbe fietsbanden. Zoek dus snel uw bandenmaat op en vergelijk de prijzen van verschillende aanbieders.

Schwalbe Lugano kopen

Wilt u banden van het merk Schwalbe Lugano kopen voor op uw racefiets? Bekijk dan snel hier de beste Schwalbe Lugano banden prijs en koop vandaag nog uw eigen Schwalbe fietsbanden.

Schwalbe Lugano banden zijn een uitstekende keuze voor racefietsen. Daarom is dit een prima instapband. De Lugano banden van Schwalbe leveren goede prestaties voor een aantrekkelijke prijs.

Vergelijk tot 4 producten:

van 18
van 18
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven