Geselecteerde filters

Schwalbe Smart Sam Banden

Filteren op:

Open filters

Prijs

tot

Verkoper

Schwalbe Smart Sam banden: Optimale grip offroad en onroad

Schwalbe Smart Sam banden zijn uitstekende moutainbike banden. Met Schwalbe Smart Sam banden vermindert u de kans op een lekke band, schade en ongelukjes. Schwalbe Smart Sam banden zijn dus een hele goede keuze voor fietsers die graag moeilijke afdalingen doen, maar ook veilig willen fietsen op vlakke, verharde ondergronden in Nederland.

Met Smart Sam banden van Schwalbe heeft u onvergetelijke sportieve ervaringen, en geen oponthoud door pech of een lekke band.

Kenmerken Schwalbe Smart Sam

Met Smart Sam van Schwalbe kunt u vertrouwen op uitstekende prestaties op zowel offroad ondergronden als onroad ondergronden. Dit betekent dus een uitstekende grip bij de lastige afdaling én over de weg wanneer u weer naar huis fietst.

Gaat u graag voor deze veelzijdigheid? Kies dan zeker voor Schwalbe Smart Sam banden voor uw mountainbike.

Mountainbiken is niet hetzelfde als een ommetje fietsen. Een mountainbiker vraagt steeds meer van zijn fietsbanden: steile afdalingen, hobbelige paadjes met takken en stenen, zanderige ondergrond, klei, maar ook gewoon terug naar huis fietsen over de weg. Is er een veelzijdige band die goede grip geeft op diverse ondergronden? Zeker: Smart Sam van Schwalbe!

Schwalbe produceert al 100 jaar fietsbanden van hoge kwaliteit. Hun expertise gebruiken ze in de ontwikkeling van nieuwe banden. Dat merkt u! Ook de Schwalbe Smart Sam beschikt over uitstekende eigenschappen.

Opvallend offroad profiel, met een compacte middenril. Dit zorgt voor een hoge duurzaamheid en fietsen zonder al te veel vibraties.

  • Optimale grip op offroad ondergronden door de hoekige zijnoppen.
  • Hoge slijtvastheid.
  • Lage rolweerstand.
  • Ook goede grip in bochten.
  • SnakeSkin toepassing voor goede grip op rotsachtige ondergronden.
  • Rijdt verrassend soepel.
  • Goede duurzaamheid, voor lange levensduur.

Schwalbe Smart Sam kopen

Schwalbe Smart Sam koopt u bij Banden.nl. Bij ons vindt u namelijk een zeer brede keuze, waardoor we altijd de juiste Schwalbe Smart Sam bandenmaat voor u hebben.

Wij hebben alvast het uitzoekwerk voor u gedaan. Zoek de juiste bandenmaat en wij geven u direct de Schwalbe Smart Sam bandenprijs van verschillende verkopers.

Schwalbe Smart Sam prijs

Daarom vindt u de beste Schwalbe Smart Sam prijs bij Banden.nl. Vergelijk de Schwalbe Smart Sam bandenprijs van verschillende verkopers en kies de goedkoopste Schwalbe Smart Sam banden. Koop daarom Schwalbe Smart Sam bij Banden.nl, want dan weet u zeker dat u niet te veel betaalt voor uw Smart Sam banden van Schwalbe.

Een slimme mountainbiker koopt dus nieuwe Schwalbe Smart Sam banden bij Banden.nl.

Vergelijk tot 4 producten:

van 25
meer bekijken 5
van 25
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven