Geselecteerde filters

Schwalbe Marathon Banden

Filteren op:

Open filters

Prijs

tot

Verkoper

Schwalbe Marathon banden: lekbestendig met goede rolweerstand

Schwalbe Marathon banden hebben een aantal belangrijke voordelen. Het fietsen wordt veel aangenamer door de lagere rolweerstand. Dat betekent dat de band licht rolt waardoor je minder hard hoeft te trappen. De Schwalbe Marathon banden onderscheiden zich doordat ze ook zeer lekbestendig zijn. Dit zijn fietsbanden die zorgen voor goede fietsprestaties en prettig fietsen.

  • Lage rolweerstand
  • Dikke anti-leklaag
  • Ook geschikt voor e-bikes
  • Goed beoordeelt in verschillende testen, onder andere door de Fietsersbond

Een band die niet lek kan gaan!

Schwalbe Marathon banden test

De Fietsersbond heeft de Schwalbe Marathon-serie uitgebreid getest. De Marathon banden hebben een dunnere anti-leklaag dan de andere banden van de Schwalbe Marathon-serie. Deze Marathon band rijdt daarom iets lichter en sneller, maar gaat wellicht iets sneller lek dan bijvoorbeeld de duurdere Schwalbe Marathon Plus band.

Uit de test komt zelfs dat de Marathon band beter rolt dan andere modellen van Schwalbe, zoals de Kojak- en Racermodellen.

Duurzame fietsband

De lekbestendigheid van de Schwalbe Marathon band zorgt ervoor dat de band bijzonder duurzaam is. Wanneer de band niet lek gaat, betekent dit namelijk dat de band lang meegaat. Dit is daadwerkelijk een belangrijke eigenschap van de band die ervoor zorgt dat het zijn geld meer dan waard is.

De Marathon fietsband is uiterst geschikt voor fietsten door de stad, maar ook langere fietstochten buiten de stad. En een fietsband die uiterst goed geschikt is voor e-bikes.

Schwalbe fietsbanden

Schwalbe heeft naast de Marathon nog andere fietsbanden ontwikkelt binnen de Marathon-serie.

  • Marathon Plus en Marathon Plus Tour – Deze banden hebben een extra rubberlaag gekregen aan de binnenkant om het nog meer lekbestendig te maken. Een vrij zware band, goede grip maar toch met een lage rolweerstand. De Plus en Plus Tour zijn dezelfde banden, maar de Plus Tour is iets lichter. Beide goede stadsbanden.
  • Schwalbe Marathon Almotion – Dit is een band met goede grip op de weg. Een veilige band. Tubeless, dus zonder binnenband, maar toch zeer lekbestendig.
  • Schwalbe Marathon Supreme – Duurzaam, lage rolweerstand en goede grip. Een soepel model, en daarom zeer geschikt voor off-road fietsen.

Welke band uit de Marathon-serie past bij jouw fiets en fietsgedrag? Alle banden beschikken over dezelfde technologie die zorgt voor een bijzonder goed lekbestendigheid.

Schwalbe Marathon banden prijs

Zoek je naar een goede Schwalbe Marathon aanbieding? Bij Banden.nl vind je de laagste Schwalbe Marathon banden prijs door de prijzen van verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Daar profiteer jij van! Zoek simpelweg naar de juiste bandenmaat en vind de goedkoopste Schwalbe Marathon banden.

Schwalbe Marathon kopen

Wil jij Schwalbe Marathon kopen voor onder jouw fiets? Bekijk dan snel hier onze lage prijs van Schwalbe Marathon banden. Bij Schwalbe kun je rekenen op een goede rolweerstand en dus licht fietsen. Maar dit doet niet onder aan de kwaliteit van de fietsband: zeer goed lekbestendig voor lekker fietsen in de stad en daarbuiten.

Vergelijk tot 4 producten:

van 25
meer bekijken 5
van 25
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven