Geselecteerde filters

Schwalbe Marathon Plus Banden

Filteren op:

Open filters

Prijs

tot

Merk

Verkoper


Toon alles

Schwalbe Marathon Plus banden: Goede rolweerstand, maar toch lekbestendig

Je kiest voor Schwalbe Marathon Plus banden als je een lekbestendige buitenband zoekt. Deze fietsband heeft de SmartGuard anti-leklaag van 5mm dikte. Dit betekent dat je niet zomaar een lekke band krijgt. De Marathon Plus band is ook geschikt voor e-bikes.

  • Een ‘onplatbare band’. Oftewel: zeer lekbestendig en niet plat te krijgen.
  • Slijtvast rubbermateriaal. Daardoor is de band zeer duurzaam en gaat het extreem lang mee.
  • Reflectiemateriaal op de zijkant van de band, voor extra zichtbaarheid in het donker.
  • Ook geschikt voor e-bikes
  • Minpuntje: door de goede lekbestendigheid is het een relatief zware band.

SmartGuard technologie

Nooit meer een lekke fietsband? Dit klinkt erg mooi. Door de SmartGuard technologie op de Schwalbe Marathon Plus banden krijg je deze zeer lekbestendige fietsband.

SmartGuard is een lekbeschermingslaag. Deze laag bestaat uit een hoog elastische, bijzonder sterke, rubberen laag. Deze laag beschermt je binnenband voor scherpe voorwerpen als kleine steentjes en glasscherven op straat. Een constante bescherming dus. Zelfs een punaise dringt niet door deze beschermingslaag!

Maar het mooie van de SmartGuard technologie is dat deze dikke beschermingslaag geen invloed heeft op de rolweerstand. Een hoge rolweerstand betekent harder trappen. Maar de Marathon Plus van Schwalbe loopt heerlijk licht en soepel.

Tip: Met de Schwalbe Marathon Plus banden ben je het beste beschermd tegen glasscherven en scherpte steentjes. Volledige bescherming kan nooit. Ga daarom voor het beste!

Schwalbe Marathon Plus banden test

De Fietsersbond heeft verschillende banden uit de Schwalbe Marathon-serie uitgebreid getest. De Schwalbe Marathon Plus banden zijn door hen beoordeeld als een van de best geteste fietsbanden. Zij zeggen: “Een aanrader als je nooit meer lek wilt rijden en toch redelijk licht wilt fietsen”. Zij prijzen de Marathon band van Schwalbe vooral om het feit dat de band lekker rolt, ondanks de dikke anti-leklaag. Dat is dus nooit meer een lekke band, zonder dat je daarvoor bijzonder zwaar hoeft te trappen.

Schwalbe fietsbanden

Schwalbe heeft naast de Marathon Plus banden nog andere fietsbanden ontwikkelt binnen de Marathon-serie.

  • Schwalbe Marathon – De ‘simpelste’ band in de Marathon-serie, maar zeer lekbestendig en met een lage rolweerstand.
  • Schwalbe Marathon Plus Tour – De Marathon Plus en Marathon Plus Tour zijn in principe dezelfde banden, maar de Plus Tour is iets lichter. Beide banden zijn goede stadsbanden.
  • Schwalbe Marathon Almotion – Deze band heeft een goede grip op de weg. Een veilige band. Deze band is tubeless. Dat betekent zonder binnenband, maar toch zeer lekbestendig.
  • Schwalbe Marathon Supreme – Duurzaam, goede grip en lage rolweerstand. Een soepel model, en daarom zeer geschikt voor off-road fietsen.

Schwalbe Marathon Plus banden prijs

Zoek je naar een Schwalbe Marathon Plus aanbieding? Bij Banden.nl kun je de prijzen van verschillende aanbieders met elkaar vergelijken. Zo vind je hier de laagste Schwalbe Marathon Plus banden prijs. Profiteer hier gerust van. Zoek simpelweg naar de juiste bandenmaat en vind de goedkoopste Schwalbe Marathon Plus banden.

Schwalbe Marathon Plus kopen

Wil jij Schwalbe Marathon Plus kopen voor op jouw fiets? Bekijk dan snel hier onze lage prijs van Schwalbe Marathon Plus banden. Bij Schwalbe kun je rekenen op een goede rolweerstand en dus licht fietsen. Maar dit doet niet onder aan de kwaliteit van de fietsband: zeer goed lekbestendig voor lekker fietsen door de stad en buiten de stad.

Vergelijk tot 4 producten:

van 25
meer bekijken 5
van 25
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven