Geselecteerde filters

Michelin Primacy 4 Banden

Filteren op:

Open filters

Index

Prijs

tot

Merk


EU labeling

tot

Verkoper


Toon alles

Extra opties

Constructie

Michelin Primacy 4 banden: de ideale zomerband

Opnieuw bewijst de Franse autobandenfabrikant Michelin zich weer met deze Michelin Primacy 4 zomerband. De Michelin Primacy 4 is de opvolger van de Michelin Primacy 3, en blinkt uit op onder andere veiligheid, het remgedrag op nat wegdek en duurzaamheid.

Is de Michelin Primacy 4 de autoband voor mij?

Michelin heeft nieuwe technologie toegepast op de Michelin Primacy 4 autoband. Het is precies deze technologie die jou zal overtuigen om deze zomerband te kiezen. Het belangrijkste resultaat van deze nieuwe technologie is: verbeterde veiligheid, onder andere door een optimaler profiel en betere aquaplanning. En door de nieuwe markering op de bodem van de groef zie je gemakkelijk wanneer je de band moet vervangen.

De Evergrip technologie van Michelin

De Evergrip technologie is een nieuwe technologie van Michelin, die ze hebben verwerkt in onder andere de Primacy 4 banden. Wat is de kracht van deze nieuwe technologie voor autobanden?

Normaal gesproken bestaat een autoband uit onder andere roet om het een zwarte kleur te geven. Maar roet is schadelijk voor het milieu. Daarnaast heeft het gebruik van roet als nadeel dat het de rolweerstand verhoogt door op nano-niveau enig verlies van wrijving in het rubber. En met een hogere rolweerstand wordt ook het verbruik van de banden hoger.

Daarom is in de Evergrip technologie gekozen voor silica als vervanger voor roet. Door te rijden op banden met silica wordt de rolweerstand met zo’n 30 procent verlaagd, zonder dat dit de slipweerstand negatief zal beïnvloeden. Dit blijkt uit onderzoek. En dit betekent dus dat je op dezelfde banden veel meer kilometers kunt rijden. Reken maar uit, dit geeft een belangrijk voordeel in je portemonnee. Daarmee is deze band dus een zuinige band.

De banden met Evergrip technologie van Michelin hebben bovendien groeven met een speciale geometrische vorm. Deze groeven worden breder naarmate het oppervlak slijt. Door deze speciale groeven wordt de kans op aquaplanning een stuk kleiner. Dat betekent dus veiliger rijden.

De Privacy 4 van Michelin is echt een ideale zomerband. Het behoort tot de top van de autobanden door de baanbrekende technologie. Met de Privacy 4 zomerband heb je

  • Uitstekende prestaties op de weg
  • Een lange levensduur
  • Perfect grip op de weg op zowel droog als nat wegdek.

Koop de Michelin Privacy 4 voor een veilige zomerband. Dat is een verstandige keuze! Je hoeft niet te kiezen voor duurzaamheid, zuinigheid en veiligheid, maar krijgt alle drie deze belangrijke kwaliteiten in een absolute top zomerband van Michelin.

Michelin Primacy 4 prijs

Bij Banden.nl is de Michelin Primacy 4 prijs vanaf €65. Zoek hier de bandenmaat voor jouw auto en bestel vandaag nog jouw eigen veilige en zuinige Primacy 4 zomerbanden.

Michelin Primacy 4 kopen

Koop Michelin Primacy 4 banden bij Banden.nl, want hier vind je de goedkoopste Michelin Primacy 4 banden, en bovendien een uitgebreid assortiment van maten. Wat is de goedkoopste prijs in jouw maat? Bekijk gerust de prijzen van de Michelin Primacy 4 en laat je verrassen door onze Michelin Primacy 4 aanbieding.

Vergelijk tot 4 producten:

van 125
meer bekijken 20
van 125
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven