Geselecteerde filters

Michelin Pilot Sport Cup 2 Banden

Filteren op:

Open filters

Index

Prijs

tot

Merk


Toon alles

EU labeling

tot

Verkoper


Toon alles

Michelin Pilot Sport Cup 2: Sportiefste autoband

Michelin Pilot Sport Cup 2 banden zijn de sportiefste autobanden voor sportieve rijders op de gewone weg. De Michelin Pilot Sport Cup 2 banden zijn High Performance zomerbanden voor auto’s met een hoog vermogen. De Pilot Sport Cup 2 van Michelin is in sommige bandenmaten beschikbaar met extra draagvermogen/extra load.

Geniet bij deze zomerband van optimale grip op zowel droog als nat wegdek, maar ook op het autocircuit. De Michelin Pilot Sport Cup 2 spreekt voor zichzelf. Deze autoband wordt standaard gemonteerd onder de BMW M3, Porsche GT3, Porsche GT3RS, Nissan 350Z en andere fantastische sportieve auto’s.

De uitstekende prestaties van Michelin Pilot Sport Cup 2 banden

Michelin Pilot Sport Cup 2 banden bieden uitstekende prestaties aan sportieve auto’s. In sportieve auto’s rijdt u anders, en daarmee verwacht u andere kwaliteiten van uw banden. Een fantastische rijervaring in uw auto is leuk, maar de banden zijn belangrijke onderdelen in het veilig autorijden.

En juist daarin biedt de Pilot Sport Cup 2 van Michelin uitstekende prestaties. En dat merkt u: goede grip en handling.

Circuitkwaliteit van Michelin Pilot Sport Cup 2

Het sportieve karakter van de Michelin Pilot Sport Cup 2 is het resultaat van de circuitervaring van Michelin. De circuit eigenschappen van Michelin banden hebben ze toegepast op de weg. En dat resulteert in een band met uitstekend rijgedrag.

De superieure rubbermix van de Michelin Pilot Sport Cup 2 is van zeer hoog niveau. Het profielontwerp zorgt voor een zeer effectieve afvoer van water, waardoor u behoedt blijft tegen aquaplanning. Dat betekent goede grip op natte wegen.

Michelin Pilot Sport Cup 2 prijs

Waar vindt u de beste Michelin Pilot Sport Cup 2 prijs? Natuurlijk bij Banden.nl. Wij hebben namelijk de bandenprijzen van verschillende verkopers alvast voor u uitgezocht. Zoek naar de juiste bandenmaat en wij geven u direct de beste Michelin Pilot Sport Cup 2 banden prijs. Koop uw Michelin Pilot Sport Cup 2 daarom bij Banden.nl. Dan betaalt u nooit te veel.

Vergelijk tot 4 producten:

van 120
meer bekijken 20
van 120
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven