Geselecteerde filters

Michelin Pilot Super Sport Banden

Filteren op:

Open filters

Index

Prijs

tot

Merk


Toon alles

EU labeling

tot

Verkoper


Toon alles

Michelin Pilot Super Sport – ook onder extreme omstandigheden de hoogste veiligheid

De Michelin Pilot Super Sport is een van de uithangborden van de Franse bandenfabrikant. Geen wonder, deze zomerband van Michelin biedt zelfs onder de meest extreme weersomstandigheden optimale veiligheid.

Michelin Pilot Super Sport: de beste handling bij droog weer

De Michelin Pilot Super Sport is met zijn talloze goede rijeigenschappen sinds lange tijd populair bij klanten over de hele wereld. Geen wonder, want de uiterst belastbare vezel Twaron waarborgt zelfs bij hoge snelheden een zeer grote stabiliteit van de loopvlakken. Op grond van de variabele spanning, die hier optreedt, is de uitdijing in het midden van de loopvlakken minder dan aan de flanken. Daarom vindt er een veel gelijkmatigere verdeling plaats met een regelmatiger slijtageproces. Bovendien beschikt de Michelin Pilot Super Sport over een nieuw soort loopvlakmengsel, dat uit twee componenten bestaat: aan de buitenkant is een op roet gebaseerd mengsel met bestanddelen van elastomeer aangebracht, Die zorgt voor extreme houdbaarheid, zelfs bij intensief gebruik. Aan de binnenkant van de Michelin Pilot Super Sport bevindt zich nog een elastomeergeneratie, die zelfs de geringste oneffenheden van het wegdek benut om het watervlies te kunnen doorbreken. Zoals bij de andere Michelin-modellen is er ook gezorgd voor maximaal rijplezier in iedere situatie.

Michelin – de Franse succesonderneming

De geschiedenis van het Franse bandenconcern Michelin loopt terug tot 1889. In dat jaar namen de gebroeders Michelin een bedrijf over dat caoutchouc verwerkte. Kort daarna begonnen ze met de fabricage van luchtbanden voor auto's en fietsen. Dankzij het enorme succes kon de onderneming snel uitbreiden en vandaag biedt het een immense keuze aan verschillende soorten autobanden aan, die voor alle soorten gebruik geschikt zijn.

Met zijn vernieuwende bandenprofiel biedt de Michelin Pilot Super Sport de hoogste rijstabiliteit, zelfs op natte straten, en garandeert het maximaal rijgenot. Ook de complete bescherming tegen aquaplaning waarover deze autoband beschikt mag niet onvermeld blijven.

Vergelijk tot 4 producten:

van 139
meer bekijken 20
van 139
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven