Geselecteerde filters

Michelin Pilot Sport 3 Banden

Filteren op:

Open filters

Index

Prijs

tot

Merk


EU labeling

tot

Verkoper


Toon alles

Extra opties

Goede Michelin pilot sport 3 banden kopen? Natuurlijk kun je die het goedkoopste hier bij banden.nl kopen. Bij ons is de kwaliteit en prijs gegarandeerd de beste!

Deze autoband is ontworpen in 2010 en staat voor ecologisch, on road en milieuvriendelijkheid in 1. De Michelin pilot sport 3 is volgens de fabrikant Michelin gemaakt voor sportieve wagens. Deze banden kunnen ook voor meer milieubewuste gebruikers gebruikt worden. Alle Michelin banden zijn zo gemaakt dat ze een goede wegligging hebben in de bochten. Zo wordt uw rit veiliger wanneer u voor een Michelin pilot sport 3 band kiest. Wat ook een voordeel is met deze band is dat u tot wel 3 meter minder hoeft te remmen. Dit is allemaal mogelijk door middel van een speciaal rubbersamenstelling en bandenprofiel. Hierdoor kan Michelin de band zowel aan sportieve als milieubewuste gebruikers presenteren.

Geschiedenis van Michelin autobanden

De Michelin pilot sport 3 is onder andere ingezet in de uithoudingsrace van Le Mans. Michelin heeft met haar 14 overwinningen veel kunnen leren. Dit hielp bij het ontwikkelen van een autoband die efficiënt is met energie en tegelijkertijd langer mee gaat. Deze band slijt 10% minder snel dan voorgaande modellen. Michelin heeft ook het GREEN X logo op de zijwand zitten zodat je weet dat de band energie efficiënt is. Zoals alle Michelin banden heeft ook deze de kenmerkende grip die bekend is. Er is ook minder risico van aquaplanning vanwege het Surf Systeem. Dit zorgt ervoor dat het water dat bij de banden komt heel goed afgevoerd wordt. Door vervorming in de band krijg je een stijver loopvlak wanneer je een hoge snelheid bereikt. Dit zorgt voor meer stuurprecisie. De Michelin pilot sport 3 is dan ook verkozen als beste band door diverse merken.

Zoekt u nog goede Michelin pilot sport 3 banden met prijzen die competitief zijn? Bekijk dan de topmerken op banden.nl en wie weet rij je morgen met een stel nieuwe Michelin pilot sport 3 banden op de weg.

Vergelijk tot 4 producten:

van 27
meer bekijken 7
van 27
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven