Geselecteerde filters

Michelin Pilot Sport 4S Banden

Filteren op:

Open filters

Index

Prijs

tot

Merk

EU labeling


tot

Verkoper

Toon alles

Michelin Pilot Sport 4S: Plezier op de weg

De Michelin Pilot Sport 4S banden zijn een van de beste zomerbanden wat betreft remprestaties, op zowel droge als natte ondergronden.

Het profielontwerp van de Michelin Pilot Sport 4S past zich constant aan aan het wegdek. Hierdoor ontstaat er een optimaal contactvlak. Daarnaast bieden deze banden ook een goede stuurbeweging, voor een goede controle.

Met Michelin Pilot Sport 4S banden heeft u plezier op de weg, van A naar B.

De banden van Michelin staan bekend om veiligheid, hoge prestaties en een lange levensduur. Ook aan de Pilot Sport 4S banden van Michelin merkt u dat ze al hun kennis en knowhow hebben gebruikt in de ontwikkeling van deze zomerband.

Kenmerken Michelin Pilot Sport 4S

  • Zeer goede handling met een optimaal contactvlak. De banden passen zich continu aan aan de ondergrond.
  • Goed stuurgedrag, uw stuurbewegingen worden optimaal overgebracht op de weg door een hybride gordel van nylon en aramide in de band.
  • Goede grip op de weg door de multi-compound technologie. De Pilot Sport 4S banden geven verbeterde remprestaties op nat wegdek, maar ook uitstekende remprestaties op droge ondergronden.
  • In de buitenkant van de band is nieuw hybride elastomeer verwerkt, voor meer grip op droge ondergronden.
  • In de binnenkant is een nieuw rubbermengsel verwerkt met silicium en functionele elastomeren, voor een goed remvermogen en grip op natte ondergronden.

Michelin Pilot Sport 4S prijs

Banden.nl heeft alle prijzen van de Pilot Sport 4S banden voor u op een rijtje gezet, van alle aanbieders, dus ook alle Michelin Pilot Sport 4S aanbiedingen. Als u de prijzen op Banden.nl goed in de gaten houdt, profiteert u van de laagst mogelijke prijs voor deze en andere Michelin banden.

 

Michelin Pilot Sport 4S kopen

Wilt u Pilot Sport 4S banden van Michelin kopen voor onder uw auto? Bekijk dan snel hier de beste Michelin Pilot Sport 4S banden prijs en koop direct vandaag nog uw eigen Michelin zomerbanden.

Michelin Pilot Sport 4S banden zijn een uitstekende keuze voor snelle auto’s en raceauto’s. Precies daarom zijn dit populaire banden onder Porsche, Mercedes en Ferrari. Met deze zomerbanden heeft u een goede grip op de weg, uitstekende rijprestaties en een goede controle.

Vergelijk tot 4 producten:

van 137
meer bekijken 20
van 137
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven