Geselecteerde filters

Michelin Anakee Adventure Banden

Filteren op:

Open filters

Index

Prijs

tot

Merk


Toon alles

Verkoper


Toon alles

Michelin Anakee Adventure banden: Eerste keuze van BMW

Michelin Anakee Adventure banden zijn perfecte banden voor motorrijders die graag losgaan op offroad ondergronden, zoals een zandpat, door het bos of over een offroad motorcircuit, maar ook graag onroad rijden. Met Michelin Anakee Adventure banden kiest u dan voor maximale veiligheid, zowel onroad én offroad. Daarom is deze motorband de eerste keuze van BMW voor hun motoren.

Kiest u ook voor maximale grip en maximale veiligheid op zowel offroad wegen als onroad wegen? Kies dan zeker voor Michelin Anakee Adventure banden. Koop Michelin Anakee Adventure banden dan direct bij Banden.nl.

Kenmerken Michelin Anakee Adventure

Waarom kiest u voor Anakee Adventure banden van Michelin?

  • Meer grip op de weg, dankzij de nieuwe rubbersamenstelling met silica.
  • Voor offroad en onroad rijden, dankzij een goede verhouding tussen groeven en loopvlak en een M+S markering.
  • Eerste keuze van BMW, en daarom zitten de Michelin Anakee Adventure banden standaard onder nieuwe BMW-motoren.

Dit is een echte 50/50 motorband. De Anakee Adventure banden van Michelin presteren zeer goed op zowel onroad wegen als offroad paden. Deze band heeft een zeer goede rubbersamenstelling voor goede grip op de weg, maar ook een goed ontwerp voor uitstekende stabiliteit, zowel op rechte stukken als in bochten.

Dit is niet de beste motorband voor alleen offroad rijden of alleen onroad rijden. Michelin Anakee Adventure banden zijn perfect voor de combinatie tussen offroad en onroad rijden.

Michelin Anakee Adventure kopen

Wilt u nieuwe Michelin Anakee Adventure kopen? Koop Michelin Anakee Adventure banden dan bij Banden.nl. Wij hebben namelijk een zeer breed assortiment in bandenmaten. Kies de juiste bandenmaat in de zoekfunctie en u ziet direct een overzicht van de verschillende verkopers van deze banden.

Dan sturen wij de motorbanden gratis op naar u huis of naar uw servicemonteur. Dat is dus heel gemakkelijk en snel geregeld.

Michelin Anakee Adventure prijs

De beste Michelin Anakee Adventure banden prijs vindt u daarom zeker bij Banden.nl. Wij geven u de Michelin Anakee Adventure bandenprijs van verschillende verkopers. Zo ziet u direct de goedkoopste Michelin Anakee Adventure. Klik erop en reken direct af.

Zo weet u zeker dat u niet te veel betaalt voor uw nieuwe motorbanden, maar dat u altijd de laagste Michelin Anakee Adventure prijs heeft. Bij Banden.nl.

Vergelijk tot 4 producten:

van 11
van 11
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven