Geselecteerde filters

Michelin Agilis CrossClimate Banden

Filteren op:

Open filters

Index

Prijs

tot

Merk


EU labeling

tot

Verkoper


Toon alles

Constructie

Het wachten is voorbij – hier is de Michelin Agilis CrossClimate

De Agilis CrossClimate van Michelin is waar bedrijfsvoertuigen al lang op zitten te wachten. De Franse premium-klasse fabrikant bereikte opnieuw het hoogtepunt van zijn vaardigheden om ongeëvenaarde prestaties en totale veiligheid te bieden tijdens het hele seizoen rijden met zware ladingen. De Michelin Agilis CrossClimate banden voldoen precies aan alle eisen en zijn betrouwbare, bovengemiddelde banden die bestand zijn tegen weersomstandigheden.

Koop Michelin Agilis CrossClimate en je koopt een echte leider onder de all-season leveringsbanden. Paramaters die de optimale prestaties halen terwijl je rijdt, plus de innovatieve constructie, gecreëerd volgens het oorspronkelijke project van de Franse leider op deze markt: Het directionele profiel is aangepast om ondersteuning te garanderen tijdens het accelereren en remmen. Het werd gebouwd op basis van het "Klauweffect", waarbij de grote profielblokken werden ingezaaid met zelfremmende 3D-lamellen met extreem scherpe randen. De structuren van de afzonderlijke elementen reageren op het contact met het oppervlak voor maximale tractie op sneeuw, modder, gravel, en grasachtige ondergronden.

Over de Michelin Agilis CrossClimate banden prijs kan ook nog wat gezegd worden, maar dat is voor een volgende paragraaf! De Franse fabrikant Michelin, die zich bewust is inzake de eisen die aan bedrijfswagens worden gesteld, beschermde zijn model tegen onopzettelijke schade. Innovatieve schijven die de bandmuren beschermen, voorkomen dat de modelstructuur beschadigd raakt wanneer het in contact komt met eender welk obstakel, en dat het bestand is tegen slijtage en scheuren. De oplossing is gebaseerd op technologieën die worden gebruikt bij de bandproductie voor vrachtwagens.

Bovendien kan je met de Michelin Agilis CrossClimate de bandenconditie van je bandenset regelmatig controleren. Dit is mogelijk dankzij de nieuwe generatie slijtage-indicator. De 4-traps constructie laat je toe om de exacte slijtage van je banden te bepalen, waardoor je minder tijd verlies wanneer je je banden test. Als je van plan was om banden van Michelin Agilis CrossClimate te kopen, is dit een uitgelezen kans.

De zoektocht naar de beste Michelin Agilis CrossClimate prijs

De goedkoopste Michelin Agilis CrossClimate banden vind je bij ons. Reizen zoals je wilt, zolang je een kilometerstand nodig hebt die minstens 35% hoger is dan het gemiddelde van de standaard seizoens- en jaarmodellen. Bespaar gemiddeld vier banden per 100.000 kilometer. Een innovatieve rubbersamenstelling die gebaseerd is op polymeren en een langdurig loopvlak met elastische blokken voor een optimaal grondcontactvlak zorgen voor een perfecte combinatie voor eenieder die graag rijdt!

Vergelijk tot 4 producten:

van 34
meer bekijken 14
van 34
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven