Geselecteerde filters

Bestelwagen banden

Filteren op:

Open filters

Index

Prijs

tot

Merk


Toon alles

EU labeling

tot

Verkoper


Toon alles

Extra opties

Constructie

Testresultaten

tot

Prijscategorie


Bestelwagenbanden

De beste bestelwagenbanden zijn de banden die u niet alleen comfort en veiligheid op de baan bieden, maar tevens afgestemd zijn op regelmatig en intensief gebruik. Een fijne bonus is natuurlijk dat een hogere bandenspanning een zwaardere belasting mogelijk maakt.

Banden voor bestelbussen worden alsmaar belangrijker qua aandeel op de bandenmarkt. Pakweg tien procent van de auto’s in de Benelux wordt gecategoriseerd als bestelwagens. Het leeuwendeel van deze bestelwagens wordt gebruikt voor kleine ladingen, rijden relatief korte afstanden en vervoeren zware lasten zonder veel problemen. Het succes van een goede bestelauto hangt natuurlijk af van de bestelwagen banden. Banden voor bestelbussen vormen immers de enige verbinding tussen de bestelwagen en het wegdek, en dienen bijgevolg perfect aangepast te zijn aan de exacte behoeftes van de chauffeur.

Lichte vrachtwagenbanden

Banden voor bestelwagens worden maar al te vaak blootgesteld aan een immense overbelasting, en de bandenspanning van de lichte vrachtwagenbanden laat vaak te wensen over. De meeste eigenaars van bestelwagens zijn het dan ook unaniem eens dat de beste bestelwagenbanden de banden zijn die versterkt zijn en de eigenschappen van een personenwagenband combineren met bestelauto banden. De structuur van de ideale bestelwagen banden is namelijk versterkt, waardoor er een hogere bandenspanning is en bijgevolg dus ook een mogelijkheid om zwaardere lasten te vervoeren.

Banden voor bestelbussen blijven door de speciale mengeling van hun rubberelementen steeds comfortabel en plakken perfect aan de weg. Ze profileren zich vooral door een opvallend lage rolweerstand – dit zorgt ervoor dat de bestelauto banden weinig slijtage vertonen. Het loopvlakoppervlak van deze banden is ook afgestemd op een intensief gebruik (dat dus ook erg frequent is). Het voordeel hiervan is dat de band nauwelijks gevoelig is voor spoorvorming op het wegdek. Met andere woorden, rijden met een bestelwagen dankzij de juiste lichte vrachtwagen banden wordt niet alleen veel veiliger, het bespaart ook nog eens een hoop geld.

Bestelwagen banden kopen

Banden voor bestelwagens hoeven zelfs niet echt duur te zijn. Indien u overweegt om bestelwagen banden te kopen, zult u een zucht van verlichting slaken eens u zich realiseert dat goedkope bestelwagenbanden vaak ook nog eens de beste bestelwagen banden zijn! Een grote hoeveelheid geld uitgeven staat immers niet steeds garant voor kwaliteit en vaak hebben dealers erg goede deals waardoor u aan een fractie van de prijs toch de beste banden voor bestelwagens kunt aanschaffen zonder u blauw te betalen.

Wanneer u begint te shoppen voor de beste bestelwagen banden, loont het vast en zeker de moeite om te kijken welke merken welke bestelwagenbanden in voorraad hebben. Indien u op zoek bent om lichte vrachtwagenbanden te kopen, kunt u bijvoorbeeld gaan kijken bij de toonaangevende merken zoals Continental, Dunlop, Hankook, Michelin, Goodyear en Mastersteel. Deze zes merken hebben een enorme selectie aan banden voor bestelbussen en geven bij elke band ook massa’s informatie inzake het profiel, het loopvlakoppervlak, de kostprijs, en alle navenante informatie die u nodig hebt wanneer u overweegt om bestelwagenbanden te kopen. Goedkope bestelwagenbanden zijn beschikbaar, u dient alleen maar goed te zoeken! 

Vergelijk tot 4 producten:

van 4813
meer bekijken 20
van 4813
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven