Geselecteerde filters

Pirelli Cinturato P7 Banden

Filteren op:

Open filters

Index

Prijs

tot

Merk


EU labeling

tot

Verkoper


Toon alles

Extra opties

Constructie

Pirelli Cinturato p7 banden

Hele goede Pirelli Cinturato p7 banden kopen? Natuurlijk kun je die het goedkoopste hier bij banden.nl kopen. Bij ons is de kwaliteit en prijs gegarandeerd het beste!

De Pirelli Cinturato p7 zijn banden die uitblinken in veiligheid en comfort. Deze banden horen ook tot de zogenoemde groene band categorie. De Pirelli Cinturato p7 worden beschouwd als de ultieme zomerband. Deze banden passen zich aan, aan alle weersomstandigheden. Het maakt niet uit of de wegdek nat of droog is, deze banden brengen je overal veilig heen. Bij de ontwikkeling van de Pirelli Cinturato p7 is veel aandacht besteed aan het milieu en veiligheid. De Pirelli Cinturato p7 heeft het recht om zichzelf een ‘green performance’ ban te noemen. Omdat die en goede resultaten geeft en omdat die groen rijdt.

Duurzaamheid

De Pirelli Cinturato p7 is als een slijtvaste, krachtige te categoriseren. Deze band bestaat uit ecologische materialen, daarom is deze band maximaal gericht op duurzaamheid. De normale schadelijke stoffen worden tijdens het rijden met deze banden niet vrijgegeven, zo wordt het milieu onderhouden. De slijtvastheid van de Pirelli Cinturato p7 is erg hoog en dit levert je natuurlijk grote besparingen op. Je kunt namelijk heel veel extra kilometers langer genieten van ultiem rij plezier voordat deze banden aan vervangen toe zijn.

Eigenschappen van de banden

De Pirelli Cinturato p7 banden hebben een innovatieve opmaak, waardoor er bespaard kan worden bij het rijden. Je kan met deze mooie zomerbanden op natte en droge wegdek rijden. Voor deze toppers maakt dat helemaal niets uit. Deze banden zijn speciaal ontwikkeld om zuinig te rijden.

Deze banden waren getest door de ANWB (Algemene Nederlandse Wielrijdersbond). Uit deze testen bleek dat de Pirelli Cinturato p7 de beste zomerbanden waren in 2010. De grootste plus punt van deze banden zijn de hoge slijtvastheid en de lage brandstof verbruik. Deze banden scoorden ook erg hoog op het gebied van het minste geluidsoverlast.

De Pirelli Cinturato p7 is een veilige en goede autoband als je milieubewust wilt rijden.

Zoekt u nog goede Pirelli Cinturato p7 banden met prijzen die competitief zijn? Bekijk dan de top merken op banden.nl en wie weet rij je morgen met een stel nieuwe Pirelli Cinturato p7 banden op de weg.

Benzine is duur en de prijzen stijgen steeds meer. Een band die helpt brandstof te besparen is daarom meer dan welkom. Met de Pirelli Cinturato P7 realiseer je een benzinebesparende rijstijl. De zomerband biedt uiterst geringe rolweerstand. Daardoor hebben voertuigen minder kracht nodig om vooruit te komen – en daarmee ook monder brandstof. Deze energiebesparende eigenschap is slechts een van de goede eigenschappen waarover de Pirelli Cinturato P 7 beschikt.

De Pirelli Cinturato P 7 verenigt kracht en dynamiek

Pirelli is een gerenommeerde Italiaanse bandenfabrikant. Niet voor niets grijpen ook renstallen uit de Formule ! terug op de banden van deze onderneming. Ook de Pirelli Cinturato P 7 manifesteert zich op sportief gebied: het design is dynamisch, dynamisch is ook het weggedrag. Bij alle benzinebesparende eigenschappen blijft het rijplezier niet beperkt tot de weg zelf. In tests overtuigt Pirelli Cinturato P 7 door een hoge stuurprecisie en een stabiele houding in de bochten. Vooral op droge wegdelen reageren de banden snel op de remmen.

Zomerbanden voor een hoog tempo

De Pirelli Cinturato P 7 overtuigt bovendien door zijn geringe slijtage. De iets hogere aanschafprijs loont daarom: de aanschaf van Pirelli Cinturato P 7 banden betaalt zich terug door de besparing op de benzinekosten en door zijn lange levensduur. De sportieve en dynamische zomerband is in vele verschillende formaten verkrijgbaar, passend bij ieder type personenauto. Er kan uit meerdere snelheidsklassen worden gekozen; met de grotere varianten kan worden gereden tot aan een tempo van 270 km/h, snelheidsklasse W dus. De ideale aanvulling voor de winter is de Pirelli-winterband Snowcontrol 3.

De Pirelli Cutorato P 7 schenkt je om meerdere redenen genoegen: het benzineverbruik daalt en draagt zo bij aan lagere uitgaven. Hij biedt een dynamisch prestatievermogen en tegelijk een hoge mate van veiligheid.

De Pirelli Cinturato P7

De Pirelli Cinturato P7 heeft de eer om de band te zijn met de meest tot de verbeelding sprekende naam. Laten we eerlijk zijn, hardop uitgesproken klinkt ‘Cinturato’ werkelijk prachtig in de oren. Gelukkig blijft het niet bij een prettige klinkende naam en levert de band in de praktijd goede prestaties. Er werden dan ook verschillende vakprijzen in de wacht gesleept met als gevolg dat de band goed werd opgepikt door de consument, met uitstekende verkoopcijfers als gevolg.

Een premium band

De Cinturato P7 wordt aangemerkt als zijnde een ‘premium’ band en vindt vooral veel aftrek in de Verenigde Staten. Het is een band die je vooral verwacht onder auto in het hogere segment. En inderdaad, de praktijk wijst uit dat deze band vooral te vinden is onder BMW, Audi, Mercedes en Volvo. Het feit dat het een premium band betreft zie je ook af aan het feit dat de kleinste band al een forse 16 inch is. Grootste beschikbare velgmaat is trouwens 20 inch.

Een vertrouwde keuze

De Cinturato P7 is al een tijdje op de markt (sinds 2010) en heeft z’n sporen in die tijd zeker verdiend. De vele positieve recensies van gebruikers die her en der online te vinden zijn spreken boekdelen. Wellicht niet de meest nieuwe of technisch geavanceerde band op de markt maar meer een gedegen keus voor de automobilist die geen zin heeft om proefkonijn te zijn voor de laatste technologische foefjes. Het is sowieso meer een band voor comfortabele kilometers, eventueel bij licht illegale snelheden, en minder geschikt voor het echte scheurwerk.

Voor het beter toerwerk

Ondanks dat het geen echte raceband is, doet de P7 het uitstekend als er sportief gereden wordt. Van belang, want de gemiddelde auto waaronder deze band wordt gemonteerd beschikt over het algemeen over extra paardenkrachten.

Milieubewust geproduceerd

De Italianen hebben bij de ontwikkeling ook aan ons milieu gedacht. Een 15% reductie in rolweerstand vergeleken met de vorige generatie houdt in dat er per saldo minder CO2 wordt uitgestoten. Minder rolweerstand gaat de automobilist ook merken in brandstofgebruik en dus in de portemonnee. Tevens gaat er 7% minder rubber in de band.

In 2014 werd de band aan een reeks stevige tests onderworpen door het autoblad Autoweek. Deze tests gingen de P7 goed af en de band moest slechts 1 band achter zich laten in het eindklassement. Ook werd de maximale score behaald, 5 uit 5.

Vergelijk tot 4 producten:

van 61
meer bekijken 20
van 61
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven