Geselecteerde filters

Pirelli Scorpion Verde Banden

Filteren op:

Open filters

Index

Prijs

tot

Merk


EU labeling


tot

Verkoper

Toon alles

De Pirelli Scorpion Verde steekt met kop en schouders boven de competitie uit

De Pirelli Scorpion Verde banden zijn niet de meest economische keuze is voor een SUV-band, maar de band is eigenlijk veel goedkoper dan een vergelijkbare set Michelin- of Goodyear-banden. De Scorpion Verde banden van Pirelli zijn gebouwd met Pirelli's PNCS (Pirelli Noise Cancelling System). Deze technologie maakt gebruik van een geluidsabsorberend apparaat dat wordt aangebracht op de binnenomtrek van de bovenkant van de band om het weggeluid aanzienlijk te verminderen.

De band heeft ook een groter contactoppervlak met vier brede langsgroeven voor een betere tractie op natte en besneeuwde wegen. De band is ook uitgerust met een groot aantal langslamellen met een hoge zijdelingse lamellendichtheid om ook op lichte sneeuw uitstekende prestaties in het hele seizoen te bieden. De Scorpion Verde van Pirelli is vervaardigd door gebruik te maken van een siliconenversterkte profielsamenstelling om uitzonderlijke prestaties in het hele seizoen te leveren.

Ben je van plan om off-road te gaan rijden? Koop Pirelli Scorpion Verde - De banden zijn uitgerust om lichte off-road trails zonder problemen te kunnen rijden. Bij lage tot matige snelheden voelden de Pirelli Scorpion Verde banden zich zelfverzekerd in de natte omstandigheden. Maar als je graag met hogere snelheden op een natte snelweg rijdt, kan je beter een stevige grip op het wiel houden, omdat de banden de neiging hebben om tijdelijk de tractie te onderbreken als je op een regenachtige ondergrond rijdt.

Als je echter van plan bent om je SUV mee te nemen op skivakantie, is het beter om te upgraden naar een goede set winterbanden, aangezien Pirelli Scorpion Verde kopen niet ideaal is om zware sneeuw aan te pakken.

Aangezien de Pirelli Scorpion Verde in feite een tourband in de kern is, is het geen verrassing dat hij rustig over het wegdek glijdt. De banden blijven fluisterstil bij lage snelheden en bleven zelfs bij hogere snelheden gedempt.

Hoe hoog of laag ligt de Pirelli Scorpion Verde prijs ?

Als je het je kan veroorloven zijn Pirelli Scorpion Verde banden een van de beste banden voor SUV’s en luxe pick-up trucks, daarom ook de ietwat hogere Pirelli Scorpion Verde banden prijs. Dit is het type band dat uitzonderlijk goed kan presteren in alle weers- en wegomstandigheden zonder in te boeten aan comfort en een stille rit. De goedkoopste Pirelli Scorpion Verde vind je sowieso bij ons. 

Vergelijk tot 4 producten:

van 95
meer bekijken 20
van 95
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven