Geselecteerde filters

Pirelli Scorpion Verde All-Season Banden

Filteren op:

Open filters

Index

Prijs

tot

Merk


EU labeling


tot

Verkoper

Toon alles

Eindelijk, tijd voor de Pirelli Scorpion Verde All Season !

Koop Pirelli Scorpion Verde All Season en je koopt een eersteklas all-season band die ontworpen is voor gebruik in 4x4 voertuigen. Het model is gemaakt op basis van een moderne compound die flexibel is in een breed temperatuurbereik. Hierdoor wordt in de winter het contactoppervlak tussen de band en de weg vergroot, wat zorgt voor een betere grip en een betere verkeersveiligheid.

Het model maakt gebruik van een asymmetrisch profiel dat bestaat uit twee onafhankelijke delen. Hierdoor kunnen Pirelli Scorpion Verde All Season banden zich goed gedragen op zowel droge als natte ondergrond. De brede groeven voeren het water efficiënt af en voorkomen aquaplaning. Het loopvlak droogt snel, wat betekent dat een hoge grip wordt behouden, ongeacht het weer.

De ontwerpers van Scorpion Verde All Season van Pirelli zorgden voor een gelijkmatige verdeling van de druk die inwerkt op de band. Het resultaat is dat de band langzaam en geleidelijk verslijt, wat een maximaal gebruik van deze band gedurende zijn hele levensduur mogelijk maakt. Het model zorgt voor een uitstekende rijstabiliteit en een goede communicatie tussen de bestuurder en de band. Pirelli Scorpion Verde All Season banden zullen voldoen aan de verwachtingen van de rijders die willфen dat hun all-season banden duurzaam en betrouwbaar zijn en goed presteren, ongeacht het weer.

Is de Pirelli Scorpion Verde All Season prijs betaalbaar?

Denk je eraan om Pirelli Scorpion Verde All Season te kopen? Pirelli is een Italiaans bedrijf dat is gespecialiseerd in de productie van eersteklas banden die maximale prestaties leveren op elk type ondergrond, een hoogwaardige uitvoering en rijcomfort. Veel bestuurders over de hele wereld beschouwen Pirelli-producten als de beste banden in hun segment. Pirelli Scorpion Verde All season banden vallen qua prijs best mee wanneer je de kwaliteit indachtig houdt!

Vergelijk tot 4 producten:

van 107
meer bekijken 20
van 107
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven