Geselecteerde filters

Pirelli Winter SottoZero 3 Banden

Filteren op:

Open filters

Index

Prijs

tot

Merk


EU labeling

tot

Verkoper


Toon alles

Extra opties

Constructie

Prijscategorie

Italiaanse expertise: de Pirelli Winter Sottozero 3

Koop de Pirelli SottoZero Serie 3 en je koopt een winterband die ontworpen is voor personenauto's uit de middenklasse en premiumklasse. Dankzij het directionele loopvlakpatroon voert het model het water snel af, waardoor het risico op aquaplaning wordt geminimaliseerd en de grip en veiligheid behouden blijft, ongeacht het weer. De samenstelling die wordt gebruikt om de band te maken behoudt een uitstekende flexibiliteit over een breed temperatuurbereik, waardoor het contactoppervlak tussen de band en de weg wordt vergroot, wat resulteert in een betere rijstabiliteit.

Optimale tractie op sneeuw wordt geleverd door het loopvlak van de band met een brede centrale rib, voorzien van blokken in de vorm van dubbele pijlen. De “3D-blades” van Pirelli Winter Sottozero 3 banden zijn verantwoordelijk voor een goede wendbaarheid op droge wegen en een uitstekende grip op sneeuw. Op natte wegen voeren twee langsgroeven het water snel af en verbeteren de rijprecisie. De afgeronde zijde van de band helpt bij het effectief afvoeren van water en het behoud van stabiliteit bij het nemen van bochten en tijdens dynamische manoeuvres. Dankzij de innovatieve samenstelling en het geoptimaliseerde loopvlakpatroon heeft de Winter Sottozero 3 van Pirelli een langere levensduur en is het beter bestand tegen mechanische schade.

De ontwerpers van de Pirelli SottoZero Serie 3 banden hebben ook een gelijkmatige drukverdeling op de band bereikt. Dit betekent dat het loopvlak gelijkmatig slijt en dat de band zijn volledige prestatiespecificaties vlot behoudt. Het model is een zeer goede oplossing voor bestuurders die optimale prestaties en een goede rijeigenschappen op elk oppervlak, maar ook veiligheid en comfort in moeilijke omstandigheden op prijs stellen.

Kwaliteit wordt weerspiegeld in de Pirelli Winter Sottozero 3 prijs

Pirelli is een Italiaanse bandengroep die zijn producten al sinds 1872 op de markt brengt. Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van banden met uitstekende prestaties die uitstekend geschikt zijn voor verschillende omstandigheden. Deze hoogwaardige kwaliteit doet niets aan de schappelijke Pirelli Winter Sottozero 3 banden prijs. Indien je op zoek bent naar de goedkoopste Pirelli Winter Sottozero 3, ben je hier aan het juiste adres.

Vergelijk tot 4 producten:

van 137
meer bekijken 20
van 137
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven