Geselecteerde filters

225 45 R17 Banden

Filteren op:

Open filters

Index

Prijs

tot

Merk


Toon alles

EU labeling

tot

Verkoper


Toon alles

Extra opties

Constructie

Testresultaten

tot

Prijscategorie


225/45 R17

Het zijn vooral auto's uit de middenklasse, zoals bijvoorbeeld de modellen van Renault (Megane, Laguna), Audi (A3 en A4), Volvo (S60, V60) enz. waarvoor de dimensie 225 45 R17 een passende band is. De snelheidsindex van deze autoband bedraagt in de regel 270 km/h of hoger.

Bandtype in een breed assortiment

Omdat de vraag naar de dimensie 225 45 R17 de laatste jaren aanzienlijk is gestegen, houden produktontwikkelaars zich intensiever bezig met de kwaliteitseisen voor deze band. De modellen van fabrikanten van naam, maar ook enige banden uit het goedkopere segment tonen goede tot zeer goede resultaten op de gebieden aquaplaning, rijveiligheid, remgedrag en rolweerstand. De bandendimensie 225 45 R17 is geschikt voor alle wegomstandigheden en voor winter- en zomerbanden in een breed assortiment. Daarbij genieten automobilisten met vierseizoenenbanden van het genoegen hun banden in ieder jaargetijde te kunnen gebruiken.

Een dimensie die aan alle criteria voldoet

Sinds vele jaren test de ADAC diverse autobanden en geeft daarmee zijn onafhankelijke testoordeel aan zijn consumenten. Ook de dimensie 225 45 R17 werd op zijn uiterste mogelijkheden getest en de meest evenwichtige, dwz. beste modellen kregen het waarderingsoordeel 'goed'. In de categorie zomerbanden waren er in totaal zeven autobanden die aan deze criteria voldeden. In vergelijking met de andere afmetingen is dit een goed testoordeel. Winnaars van de test werd de band ContiSportContact 5. Op de tweede en derde plaats kwamen de Goodyear Eagle F1 Asymetric 2m, die vooral op droge wegen overtuigt, en de Dunlop Sport Maxx RT met een evenwichtige performance.

Bandmodellen van de dimensie 225 45 R17 zijn verkrijgbaar in een breed assortiment. Automobilisten hebben de gelegenheid de band aan te schaffen die helemaal aan hun eigen wensen voldoet, bijvoorbeeld een model met gering brandstofverbruik (Semperit Speed-Life) of een variant die onder natte omstandigheden (Michelin Pilot Sport 3) een goede grip biedt. Een veelzijdige dimensie in een breed assortiment.

Vergelijk tot 4 producten:

van 892
meer bekijken 20
van 892
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven