Geselecteerde filters

Vredestein Quatrac 5 Banden

Filteren op:

Open filters

Index

Prijs

tot

EU labeling

tot

Verkoper


Toon alles

Extra opties

Constructie

Prijscategorie

Informatie Vredestein quatrac 5

Vredestein heeft meer dan twee decennia ervaring in het ontwikkelen van all season banden en met de Vredestein quatrac 5 gaan ze weer verder met een geheel nieuwe generatie van all season banden. De Vredestein quatrac 5 is de opvolger van de bekend en succesvolle Vredestein quatrac 3. Vanwege het analyseren van de opgedane kennis en ervaringen die Vredestein heeft gekregen door de Vredestein quatrac 3 hebben ze de nieuwe band significant kunnen verbeteren.

Geschiedenis van Vredestein

Vredestein begon met de eerste generatie van banden in 1993. Dit was de band voor mensen die heel het jaar lang één zelfde stel banden wou gebruiken. Dit was voor Vredestein het begin van het ontwikkelen van de all season banden. De Vredestein quatrac 5 is ontwikkeld in het research and development centrum van Apollo in Enschede. Dit is de plek van innovatie en kennis waar men streeft naar een leidersrol qua bandtechnologie. Vele testen zijn uitgevoerd op de Vredestein banden en het resultaat hiervan is dat de band heeft bewezen dat het een veilige, duurzame band is dat top presteert.

Design en technologie van Vredestein quatrac 5

De nieuwe band van Vredestein is met uiterst nauwkeurige planning designed. Het is een prachtige combinatie van een zomer en winterband. De zomerzijde met een profiel dat zorgt voor een verlaagde luchtratio is uitstekend voor handling, stuurprecisie en grip op droge en natte wegens. De winterzijde zorgt voor een gegarandeerde grip op koude en gladde ondergrond. De band heeft een asymmetrische groef dat zorgt voor meer stijfheid van de band. Dit zorgt voor een verbeterde stabiliteit op een droge weg.

Er is een zogenoemde 3D Grip Claw technologie toegepast op de Vredestein quatrac 5. Deze zitten tussen de lamellen in de band en zorgen voor een geweldige grip tijdens het rijden in bochten. Ze zorgen er bovendien voor dat je snel op kunt trekken zelfs wanneer je op besneeuwde en gladde wegens rijd.

Milieu vriendelijk

De Vredestein quatrac 5 is een erkende winterband die een groene EU bandenlabel heeft ontvangen. Dit komt omdat de band het brandstofgebruik vermindert vanwege een lage rolweerstand. Naast een kortere remweg op natte wegens en een lage rolgeluid is het geen verassing dat de band de label heeft ontvangen. De band heeft ook het drie bergen en sneeuwvlok symbool en M & S code. Dit betekent dat de band voldoet aan de regels die gelden voor landen waarin winterbanden verplicht zijn.

Ben je overtuigd van de kwaliteit van de Vredestein quatrac 5? Koop deze nu dan op banden.nl en binnenkort kan jij overal naar toe rijden waar winterbanden nodig zijn met deze banden.

Vergelijk tot 4 producten:

van 44
meer bekijken 20
van 44
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven