Geselecteerde filters

Vredestein Quatrac 3 Banden

Filteren op:

Open filters

Index

Prijs

tot

EU labeling

tot

Vredestein Quatrac 3 banden

Hele goede Vredestein Quatrac 3 banden kopen? Natuurlijk kun je die het goedkoopste hier bij banden.nl kopen. Bij ons is de kwaliteit en prijs gegarandeerd het beste!

De Vredestein Quatrac 3 banden blinken uit in veiligheid en comfort. Deze geweldige seizoen banden leveren geweldige prestaties op natte en droge wegdek. Deze banden hebben geen enkel probleem met presteren tijdens welk seizoen dan ook. Sneeuw, modder ijzel, hagel of natheid maken allemaal geen kans tegen deze geweldige seizoen banden. De Vredestein Quatrac 3 gaat bovendien heel lang mee. Voor alle jaargetijden kan je deze geweldige band gebruiken. Weersomstandigheden zullen totaal geen probleem meer worden voor u wanneer u deze banden hebt.

Modder verdrijven, Water afvoeren en Sneeuw oplossen

De Vredestein Quatrac 3 banden hebben een open profiel die uitgerust is met verscheidene dwars lopende groeven. Door deze groeven die dwars lopen kunnen de Vredestein Quatrac 3 zonder enig moeite alle sneeuw los schudden en afvoeren. Deze groeven zijn niet alleen bedoeld om sneeuw los te schudden, ze zijn ook erg doeltreffend om water en modder af te voeren. Door de midden groeven wordt de risico op aquaplanning erg verminderd.

Eigenschappen van de banden

De Vredestein Quatrac 3 banden hebben een vernieuwende midden groeven, niet een of twee maar zelfs drie midden groeven heeft deze geweldige band. Het maakt helemaal niets uit of u nou op een nat wegdek rijdt, in de modder of op een wegdek die helemaal bedekt is met sneeuw. De Vredestein Quatrac 3 verslaat alle weersomstandigheden met gemak.

Deze banden hebben voortreffelijke grip, uitstekende tractie, goede weglegging en perfecte stabiliteit voor bochten. Ook is de remweg kort en sturen is eenvoudig met de Vredestein Quatrac 3. Ook hoef je deze banden nooit te reinigen, door een open profiel kunnen ze zichzelf schoonmaken. Modder en sneeuw blijft niet tussen de banden zitten.

Zoekt u nog goede Vredestein Quatrac 3banden met prijzen die competitief zijn? Bekijk dan de top merken op banden.nl en wie weet rij je morgen met een stel nieuwe Vredestein Quatrac 3 banden op de weg.

Vergelijk tot 4 producten:

van 48
meer bekijken 20
van 48
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven