Geselecteerde filters

Vredestein Wintrac Pro Banden

Filteren op:

Open filters

Index

Prijs

tot

Merk

EU labeling


tot

Verkoper

Toon alles

Vredestein Wintrac Pro banden

De Vredestein Wintrac Pro banden zijn winterbanden die hoge prestaties leveren onder personenauto’s in de middenklasse en hogere middenklasse. Vredestein Wintrac Pro banden geven maximale grip in bochten, uitstekende rijeigenschappen bij hoge snelheden, een korte remweg op natte en winterse ondergronden en daarmee de best mogelijke prestaties in de winter.

De Wintrac Pro van Vredestein is de opvolger van de Vredestein Wintrac Xtreme S. Vredestein heeft de Wintrac Pro speciaal ontworpen voor de Audi A6, Mercedes C-klasse, Volvo V90 en BMW 5-serie. Dit is dus de perfecte winterband onder deze auto’s, voor een mooie uitstraling.

Kenmerken Vredestrein Wintrac Pro banden

Vredestein Apollo heeft al zijn technologische kennis en innovatie samengevoegd in de Wintrac Pro banden van Vredestein.

  • Uitstekende controle, ook op natte wegen
  • Maximale grip, ook op natte wegen en in bochten
  • 15% betere wegligging op besneeuwde wegen
  • Korte remweg, ook op natte wegen

Wintrac Pro: uitstekende winterband

De Wintrac Pro van Vredestein is de ideale band voor winterse omstandigheden.

Gaat u op wintersport?

Of zoekt u een winterband die er ook mooi uitziet onder uw auto?

Dan zijn de Vredestein Wintrac Pro banden zeer geschikt voor u.

U krijgt uitstekende grip en controle en goede prestaties op met name natte en besneeuwde wegen. De directe concurrent van deze band is de Continental Wintercontact TS850.

Vredestein Wintrac Pro banden prijs

Banden.nl heeft alle Vredestein Wintrac Pro banden prijzen voor u onder elkaar gezet, met de bijbehorende prijzen van verschillende online en offline verkopers. Daarom vindt u hier ook alle Vredestein Wintrac Pro banden aanbiedingen. Bij ons vindt u dus zeker de laagste Vredestein Wintrac Pro banden prijzen. Zoek de juiste bandenmaat en vergelijk de prijzen van verschillende verkopers.

Vredestein Wintrac Pro kopen

Wilt u Vredestein Wintrac Pro banden kopen? Bekijk dan snel hier de laagste mogelijk Vredestrein Wintrac Pro banden prijs en koop vandaag nog uw eigen Vredestein winterbanden.

Vergelijk tot 4 producten:

van 106
meer bekijken 20
van 106
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven