Geselecteerde filters

Vredestein Wintrac Xtreme S Banden

Filteren op:

Open filters

Index

Prijs

tot

Merk

EU labeling


tot

Verkoper

Toon alles

Heb je al gehoord van Vredestein Wintrac Xtreme S ?

Overweeg je om Vredestein Wintrac Xtreme S te kopen? Verwacht je dat je agelijkse winterbanden onder alle weersomstandigheden de maximale prestaties leveren, ongeacht het weer en de veiligheid? Vredestein Wintrac Xtreme S banden zijn het antwoord op je vragen behoeften en maakt je winterreizen tot een waar genoegen.

De ontwerpers gebruikten een directioneel loopvlakpatroon, dat vaak wordt toegepast in winterbanden vanwege de uitstekende eigenschappen op nat en besneeuwd wegdek. Door de brede en diepe groeven die lijken op de letter V, wordt water snel afgevoerd en wordt het bandoppervlak effectief gedroogd. Als je met een gerust hart en op een stabiele wijze wilt rijden, ongeacht het type ondergrond en de weersomstandigheden, koop dan Vredestein Wintrac Xtreme S banden.

De levensduur van de band wordt verlengd door het gebruik van het met polymeren verrijkte rubbermengsel dat zorgt voor evenwichtige parameters gedurende de hele levenscyclus en een verbeterde weerstand van het loopvlak tegen slijtage. Het resultaat is dat de Wintrac Xtreme S banden van Vredestein langer van dienst zal zijn en zorgt voor zuinig rijden, maximale prestaties en veiligheid in extreme winterse omstandigheden.

De Vredestein Wintrac Xtreme S banden staan geclassificeerd als premium banden, wat betekent dat het moderne technologie en maximale prestaties biedt. De band is momenteel verkrijgbaar in de maten 15 en 22 inch. Deze band heeft een snelheidsindex van H - de maximale snelheid waarmee u op deze band kunt rijden. De belastingsindex van deze band is 114 - de maximale belasting die de band kan dragen is 1.180 kg. De etikettering van de band omvat de volgende klassen: C (rolweerstand), E (grip op nat wegdek), 72 db (geluidsniveau).

Hoeveel tel je neer voor een schappelijke Vredestein Wintrac Xtreme S prijs ?

Je zoektocht naar de goedkoopste Vredestein Wintrac Xtreme S is bij deze voorbij! Vredestein is een Nederlands merk dat sinds 1949 zijn producten aanbiedt. De Wintrac Xtreme S van Vredestein hebben uitstekende eigenschappen op elk type ondergrond, een hoge kwaliteit van de productuitvoering en een modern design, waardoor ze worden beoordeeld als premium producten.

De productielijnen in de fabrieken van het bedrijf leveren banden voor personenauto's, vrachtwagens, lichte vrachtwagens, lichte vrachtwagens, 4x4-voertuigen, landbouwmachines, fietsen en oldtimers. Op dit moment is Vredestein onderdeel van de Indiase reus Apollo Banden. Vredestein staat bekend om de samenwerking met Italiaanse ontwerpers van Giugiaro Design die verantwoordelijk zijn voor het uiterlijk van de banden – extra luxe die niet ten koste gaat van de Vredestein Wintrac Xtreme S banden prijs. Koop vandaag nog je set Vredestein-banden en verbaas jezelf over het comfort, de finesse en de innovatie!

Vergelijk tot 4 producten:

van 104
meer bekijken 20
van 104
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven