BMW Selecteer banden met de auto - Banden.nl

BMW Voertuigselectie | Banden.nl

BMW banden kopen was nog nooit zo makkelijk

Wanneer je het hebt over topmerken in de auto industrie, mag BMW uiteraard niet ontbreken. BMW is een Duits bedrijf dat opgericht werd in 1916 en vooral bekend is omwille van hun luxeueuze auto’s en motorvoertuigen. Momenteel produceert de BMW groep motorvoertuigen in zeven landen (waaronder Duitsland en Zuid-Afrika) en werd in 2015 (een jaartje voordat ze een eeuw vierden!) de twaalfde grootste autofabrikant ter wereld. BMW maakt ook deel uit van de motorsport, zo vind je hun wagens terug in de Formule 1 alsook in de Isle of Man TT en dergelijke. De beste banden voor BMW vind je dan ook bij ons terug in een ruim aanbod.

Banden voor BMW worden zodanig en masse geproduceerd vanwege hun enorme populariteit, dat heel wat fabrikanten specifiek zorgen dat ze banden van topkwaliteit kunnen leveren voor de voertuigen van deze Duitse gigant.

Ben je op zoek naar BMW winterbanden ?

Voorkomen is beter dan genezen – dat geldt dan wel voor de gezondheid, hetzelfde is zeker waar voor de juiste banden voor je auto. Het lijkt niet zo lang geleden dat iedereen op zoek was naar de beste BMW zomerbanden, we bevinden ons nu vooral in de periode waarin de meeste BMW eigenaars op zoek zijn naar winterbanden voor hun BMW.

Uiteraard is ook de beste optie voor de all-rounders aanwezig – de BMW All Season banden. Banden die je het hele jaar door kan gebruiken zonder een zesmaandelijkse zoektocht te moeten lanceren naar een goeie set banden. Hoe meer kilometers je rijdt, hoe vaker je natuurlijk banden moet vervangen en aankopen. Koop daarom kwaliteitsbanden – op lange termijn is dat zeker de beste keuze!

Vind nu de perfecte Run Flat banden voor BMW

Een platte band krijg je altijd op de slechtste momenten. Natuurlijk kan je wegenhulp opbellen om je band te vervangen maar iedereen weet hoe tijdrovend dat kan zijn! Je kan het natuurlijk ook zelf proberen – met heel wat frustratie en smerigheid tot gevolg.

De oplossing? BMW Run Flat banden. De naam zegt het natuurlijk zelf – zelfs met een lekke band kan je met de BMW winterbanden met Run Flat technologie nog zo’n 150 kilometer rijden, meer dan genoeg om je naar een garage te begeven. Bijkomende voordelen zijn een betere stabiliteit (je merkt nagenoeg niets tijdens het rijden) en een lager voertuiggewicht (geen reservewiel meer nodig). Niets dan voordelen met deze banden! 

Terug naar boven