Geselecteerde filters

Vredestein Banden

Filteren op:

Open filters

Index

Prijs

tot

Merk


Toon alles

EU labeling

tot

Verkoper


Toon alles

Extra opties

Constructie

Testresultaten

tot

Prijscategorie

Vredestein banden – schoenen voor de auto!

Als een auto eenmaal nieuwe schoenen nodig heeft, staat de trotse bezitter meer dan ooit voor een moeilijke keuze. Een kwalitatief hoogwaardige band moet het zijn, maar je wilt je nu ook weer niet financieel in de nesten werken. Een vergelijking met schoenen voor de auto is echter zo gek nog niet, want ook hier belooft een iets duurdere band een langere levensduur van zomerbanden, winterbanden en vierseizoenenbanden. Een bandenfabrikant die al meer dan honderd jaar kwaliteitsbanden produceert is Vredestein.

Een band met profiel!

Naast een Hightech rubbermix zweert de Nederlandse fabrikant met hoofdkantoor in Enschede bij het profiel op de Vredestein banden. Dit profiel wordt al jarenlang vormgegeven door de Italiaanse industriedesigner Giugiaro en is te vinden op hoogwaardige modellen als de Ultrac, Wintrac en Quatrac. Gewoonlijk ontwerpen bandenfabrikanten het profiel over hun banden in drie stralen, maar dat geldt niet voor Vredestein. Bij de Premiumband Ultrac Vorti bijvoorbeeld waarborgen vier stralen een groter contactvlak en een betere verdeling van de persdruk. Resultaat: meer hechting aan vocht, een betere grip, een milder weggedrag in bochten, betere remprestaties en over het algemeen een betere bediening van het voertuig. Testrapportages en testcijfers bevestigen dit.

De beste cijfers voor rijveiligheid!

Natuurlijk zijn de inzichten van fabrikant Vredestein terug te vinden in alle formaten en soorten banden. En daarvan zijn er heel wat. Talloze dimensies voor alle mogelijke denkbare velgdiameters en maten zijn verkrijgbaar. Zo is de maat 225/45 R17 91V voor personenauto's ruim verkrijgbaar. Voor werkelijk alles wat wielen heeft, heeft Vredestein de passende band, van fiets en auto tot Formule 1. Onverschillig of het gaat om vierseizoenenbanden, zomer- , winter- of speciale banden: Vredestein heeft het optimale in huis. Bij bandentests die door de ADAC zijn uitgevoerd, scoort de Nederlandse bandenproducent regelmatig goede cijfers.

Kwaliteit loont, in levensduur en in extra veiligheid op de weg. De kwaliteitsbanden van Vredestein schenken je de beslissende centimeters bij de remweg die je scheidt van de auto voor je. Op die manier voorkomen ze menige aanrijding. Daarop kan je beter niet bezuinigen.

Vergelijk tot 4 producten:

van 902
meer bekijken 20
van 902
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven