Geselecteerde filters

Vredestein Sportrac 5 Banden

Filteren op:

Open filters

Index

Prijs

tot

EU labeling

tot

Verkoper


Toon alles

Extra opties

Constructie

Prijscategorie

De Sportrac 5

De Sportrac 5 is een hele stille en fijne band die ontworpen is in samenwerking met Giugiaro. Het is een opvolger van de Vredestein Sportrac 3. De prioriteit op deze band is de grip op natte wegens over de brandstof economie. Deze band is zeer uitstekend in stabiliteit en sportieve rijvaardigheid en blinkt hier ook uit. Hierdoor is deze goed te gebruiken op natte en droge wegens. Door het effen oppervlak met een lage lucht-verhouding, gecombineerd met asymmetrische groeven, zorgt voor een optimale grip en een korte remweg. Subtiele groeven in het middelste deel van de zool met een geöptimaliseerde zool diepte maken de banden nog efficiënter qua energie. Daarnaast heeft de band een perfect gelijkmatige slijtage patroon samen met een lage geluidsniveau dankzij de slimme wijde zool patronen en langsgroeven. Verder heeft het ook een goede weerstand tegen water door de perfecte ontworpen waterafvoer door vier brede groeven

Beoordeling van de Sportrac 5

Vredestein streeft continue naar het beste en dat is ook wel te zien aan de beoordelingen. De Sportrac 5 is beoordeeld tot de top in hun sector en geven de gebruiker een geweldige band die maximale veiligheid biedt, optimaal comfort en het gaat lang mee. De Consumentenbond noemt dit zelfs de beste uit de test en ook de beste om te kopen.

Persoonlijke ervaring van de Vredestein Sportrac 5

Zelf heb ik deze banden drie jaar geleden aangeschaft en ze rijden nog precies hetzelfde toen ik ze net had gehaald! De banden glijden over de weg, maar heeft toch heel veel grip, waardoor het heel fijn rijdt. Er zijn geen echte negatieve punten die ik kan opnoemen over deze banden. Ik zou ze aan iedereen aanraden die op zoek is naar de optimale prijs-kwaliteit verhouding.

Wilt u na deze revieuw de Vredestein Sportrac 5 aanschaffen? Dat kan dan direct op www.banden.nl.

Vergelijk tot 4 producten:

van 8
van 8
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven