Geselecteerde filters

Michelin CrossClimate Banden

Filteren op:

Open filters

Index

Prijs

tot

Merk


EU labeling

tot

Verkoper


Toon alles

Extra opties

Constructie

Informatie over de Michelin Crossclimate band

De Michelin Crossclimate is in maart 2015 onthuld door Michelin en is een zogenaamde all season band. Dit betekent dat het zowel in de zomer als in de winter gebruikt kan worden. De Michelin Crossclimate presteert dan ook goed onder alle weersomstandigheden. Wat zo goed is aan een all season band zoals de Michelin Crossclimate is dat het zich onderscheidt van zomerbanden en winterbanden. Dit is zo omdat de band de voordelen van zowel een zomerband als een winterband heeft.

Voordelen van de Michelin Crossclimate band

De voordelen die bij deze autoband horen zijn de volgende:

Voordelen van een zomerband

  • Het remmen op nat en droogwegdek
  • Een band met een lange levensduur
  • Lage brandstofverbruik

Voordelen van een winterband

  • Trekkracht van een winterband
  • Het remmen op wegens met sneeuw

Deze voordelen zijn behaald door een speciale combinatie van verschillende rubbersamenstellingen. De speciale combinatie zorgt ervoor dat de autoband een geweldige grip heeft en tegelijkertijd weinig brandstof verbruikt. Door het v vormige profiel met high performance lamellen krijg je een geweldige prestatie op droge wegens en een langere levensduur.

Deze band bevat de markering M+S wat betekent dat deze ook in de winter in Duitsland gebruikt mag worden. Daarnaast heeft het de 3PMSF wat staat voor drie bergen en een sneeuwvlok.

Onze conclusie?

De Michelin crossclimate is een revolutionaire autoband die zeker aan te raden is voor degene die een all season band zoeken. Hiermee hoef je niet elk seizoen een ander band te nemen en dat scheelt natuurlijk weer moeite en geld voor u. Vanwege de hoge comfort is het ook een band waarmee je lekker op de weg kunt rijden. De Michelin Crossclimate is ook zeer veilig vanwege de energie en tijd dat Michelin in deze band. Hij blinkt uit op verschillende punten zoals een korte remweg op zowel droge en natte wegens, rijdt soepel bij elke snelheid en heeft een geweldige grip op wegens met sneeuw en regen. Het scoort zelfs een A voor het rijden op een nat wegdek volgens het EU bandenlabel. Samen met het lage verbruik van brandstof en hoe lang de band meegaat dan is deze zeker een aanrader voor iedereen.

Weet je al of je de Michelin crossclimate band wilt gaan kopen op banden.nl? Wanneer u ze vandaag besteld dan kunt u er al binnenkort mee rondrijden in uw nieuwe banden.

Vergelijk tot 4 producten:

van 38
meer bekijken 18
van 38
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven