Geselecteerde filters

Michelin Alpin 6 Banden

Filteren op:

Open filters

Index

Prijs

tot

Merk

EU labeling


tot

Verkoper

Toon alles

Topband van een topmerk – hier komt de Michelin Alpin 6

De Alpin 6 van Michelin is de allernieuwste versie van een van de meest befaamde bandencollecties voor de winter. Met deze band heeft Michelin opnieuw blijk gegeven van een enorme kennis inzake de noden van de doordeweekse bestuurder – het resultaat van al dit onderzoek en deze ontwikkeling culmineert in een aantrekkelijke, veilige band die triomfeert over wegen die bedekt zijn met modder, sneeuw en andere lastige weersomstandigheden.

Dankzij de moderne, doeltreffende constructie van het loopvlak (een origineel groefsysteem en profielblokken die uit twee lagen bestaan) heeft de Alpin 6 van Michelin een van de korste remafstanden op sneeuwoppervlaktes – tot 5.4 meter korter dan andere merken. Dit heeft uiteraard een enorme impact op de veiligheid van de inzittenden. Je geniet tevens van de mogelijkheid om te versnellen en tractie te behouden op besneeuwde wegen. De Michelin Alpin 6 banden zijn superieur wanneer het aankomt op hellingen oprijden in barre weersomstandigheden. Indien je de wagen gebruikt in de stad, op lange reizen gaat of door smalle bergwegen rijdt, is dit de band waar je naar op zoek bent.

Hoeveel tel je neer voor een goede Michelin Alpin 6 prijs

De goedkoopste Michelin Alpin 6 banden zijn op onze site te vinden door gebruik te maken van onze handige bandencalculator. Uiteraard is Michelin de ultieme standaard in de bandenindustrie, wat betekent dat de Michelin Alpin 6 banden prijs vaak navenant is. Als je wilt vertrouwen op kwaliteit die het resultaat is van jarenlange passie, ervaring en leiderschap van een van de toppers in de wereld, loont het vast en zeker de moeite om de Michelin Alpin 6 te kopen. Je investeert namelijk in een set banden die ontwikkeld is door een merk dat producten ontwikkelt en verkoopt voor elk type voertuig en elke mogelijke rijstijl. De kwaliteit is superieur.

De beste manier om Michelin Alpin 6 te kopen

Het allernieuwste snufje dat de ingenieurs in de Michelin Alpin 6 banden hebben verwerkt, is een EVERGRIP profiel, dat gedurende de ganse levensduur ervan garant staat voor veiligheid en precisie bij het rijden. Wanneer de rubber begint af te slijten, worden de groeven van de band breder, waardoor de meest optimale parameters behouden blijven. Bij volledige slijtage van het profiel blijf je rijden op een veilige band, dankzij de geleidelijk openende groef die initieel verscholen stak onder de laag rubber.

Ongeacht hoeveel kilometers je rijdt op de Alpin 6 banden van Michelin, je geniet ten allen tijde van de best mogelijke prestaties. Koop Michelin Alpin 6 en investeer in een kwalitatieve winterband die dankzij de EVERGRIP technologie langer meeging dan negen van de tien modellen van andere merken die getest werden.

Vergelijk tot 4 producten:

van 62
meer bekijken 20
van 62
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven