Geselecteerde filters

Michelin CITY GRIP Banden

Filteren op:

Open filters

Index

Prijs

tot

Merk


Toon alles

Verkoper


Toon alles

Michelin City Grip banden: Veilig door de stad rijden

Michelin City Grip banden zijn scooterbanden. De City Grip van Michelin is een perfecte zomerband voor scooters, brommers en motors met een cilinderinhoud van 125cc en meer. Michelin is een zeer betrouwbare bandenproducent, die banden produceert van hoge kwaliteit.

Daarom kiest u Michelin.

Wilt u op een veilige en comfortabele manier door de stad rijden? Of juist korte ritjes maken op uw scooter? Dan zijn de Michelin City Grip banden zeer geschikt voor u.

Kenmerken Michelin City Grip banden

De kwaliteit van de City Grip van Michelin laat zich zien in de innovatie PST-technologie. Dit betekent Progressive Sipe Technology.

Deze technologie is toegepast op de lamellen van de band en zijn diepe inkepingen. Deze inkepingen zorgen ervoor dat u altijd hoge prestaties mag verwachtingen van deze banden, ook bij vanzelfsprekende slijtage en bij het rijden over natte wegen. Het water wordt namelijk effectief afgevoerd door de diepe inkepingen in de lamellen.

De groeven in de band zijn zo ontworpen, dat u zelfs in bochten een optimale grip behoudt, ook op een nat wegdek. Dit zijn belangrijke eigenschappen voor het rijden op een scooter door de stad.

En juist daarom zijn de Michelin City Grip banden altijd veilig, ook bij het rijden door nat weer.

Er wordt ook een Michelin City Grip winterband geproduceerd. Deze herkent u aan de toevoeging ‘winter’.

Michelin City Grip kopen

De Michelin City Grip banden zijn verkrijgbaar in maar liefst 20 maten, van 12 tot en met 16 inch. Kies de juiste bandenmaat en zoek in de zoekfunctie op deze pagina naar de juiste Michelin City Grip bandenmaat voor uw scooter, brommer of motor. Vervolgens ziet u direct de keuze aan banden die u heeft.

Dan hoeft u alleen nog de laagste prijs te kiezen en af te rekenen. Banden kopen kan echt zo makkelijk zijn.

Michelin City Grip prijs

Waar vind je de laagste Michelin City Grip banden prijs?

Natuurlijk bij Banden.nl. Wij hebben namelijk de prijzen van verschillende verkopers alvast voor u uitgezocht.

Zoek simpelweg in de zoekfunctie naar de juiste bandenmaat en u ziet direct een overzicht van de verschillende Michelin City Grip prijzen. Kies de beste verkoper of ga juist voor de laagste Michelin City Grip banden prijs. Hoe dan ook, u vindt bij ons altijd de goedkoopste Michelin City Grip banden.

Wilt u dus Michelin City Grip kopen? Bekijk direct de laagste Michelin City Grip prijs en koop uw Michelin City Grip bij Banden.nl.

Vergelijk tot 4 producten:

van 28
meer bekijken 8
van 28
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven