Geselecteerde filters

Pirelli Cinturato Winter Banden

Filteren op:

Open filters

Index

Prijs

tot

Merk


Toon alles

EU labeling

tot

Verkoper


Toon alles

De Pirelli Cinturato Winter banden zijn er!

De Cinturato Winter van Pirelli is een Premium Touring Winter-band die ontworpen is om op een personenwagen te worden gemonteerd.

De nieuwe Pirelli Winterband is ontworpen voor de aftermarket en bedoeld voor middelgrote auto's die veel kilometers afleggen: typisch voor woon-werkverkeer en professioneel gebruik.

Het loopvlakpatroon en de structuur zijn ontworpen om veiligheid en betrouwbaarheid te bieden in alle omstandigheden die kenmerkend zijn voor de wintermaanden. De ingenieurs van Pirelli Cinturato winter banden hebben met name gewerkt aan manieren om de remafstanden te verkorten: een missie die werd volbracht dankzij het gebruik van de "Multiactive 4D Sipe"-technologie. Deze lamellen staan allemaal in dezelfde richting opgesteld om het effect van tractie en remmen op de vraag te maximaliseren.

Tijdens het remmen op een besneeuwd oppervlak worden de lamellen bijvoorbeeld harder, waardoor het loopvlakpatroon compacter wordt en de auto op kortere afstand kan stoppen. Maar wanneer de auto tractie probeert te krijgen, gaan de lamellen open om meer sneeuw op te vangen en de nodige grip te vinden.

Het is een ander verhaal op nat wegdek, waar de beweging van de lamellen tijdens het rijden de profielsamenstelling opwarmt, waardoor de grip toeneemt. Ook de tractie wordt gemaximaliseerd dankzij een toename van de dichtheid van de lamellen. Als alle lamellen van begin tot eind zouden worden gelegd, zouden ze een 40 meter lange lijn vormen (de lengte van vier bussen). Dit is een stijging van meer dan 50% ten opzichte van de hoofdreferentieband. Krijg je al zin om Pirelli Cinturato Winter te kopen?

Wat vinden we van de prijs van de Pirelle Cinturato Winter banden?

Koop Pirelli Cinturato Winter banden en sta versteld van wat ze kunnen. Wanneer je zoekt naar de Pirelli Cinturato Winter banden hun prijs, zal je zelfs meer versteld staan omwille van de betaalbaarheid van deze kanjers. 

Vergelijk tot 4 producten:

van 42
meer bekijken 20
van 42
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven