Geselecteerde filters

Michelin Auto Zomerbanden

Filteren op:

Open filters

Index

Prijs

tot

Merk

Toon alles

EU labeling


tot

Verkoper

Toon alles

Extra opties

Testresultaten

tot

Goed op weg met Michelin zomerbanden

Met een jaarlijkse productie van meer dan 160 miljoen banden en meer dan 100.000 werknemers is Michelin met recht een van de grootste bandenfabrikanten ter wereld te noemen. Als je er alleen al bij stilstaat dat het bedrijf op meer dan 72 verschillende locaties deze zomerbanden maakt dan snap je al vrij snel waarom dit zo’n grote speler is in de bandenmarkt. De producten van Michelin weerspiegelen het motto: "Een betere weg voorwaarts". Dit motto geeft duidelijk aan dat Michelin graag verder wel en mensen helpt om verder te komen.

De reden dat Michelin een dergelijk succes kan behalen met de zomerbanden Michelin is vanwege de vijf kernwaarden die het bedrijf heeft: respect voor de feiten, respect voor het milieu, respect voor de aandeelhouders, respect voor mensen en respect voor de klanten. Deze waarden hebben ervoor gezorgd dat Michelin uitstekende banden op de markt zet die telkens weer uitermate goed uit allerlei verschillende testen komen.

Innovatie staat bovenaan voor Michelin zomerbanden

De reden dat Michelin constant blijft presteren is omdat innovatie altijd leidend is binnen bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan de productie en patent op de radiaalband in 1946 en de Michelin Energy banden die ervoor zorgen dat de auto minder brandstof gebruiken. Wat duidelijk mag zijn is dat Michelin niet stil blijft staan als het om banden gaat, en dat zien we terug in de Michelin zomerbanden. Hoewel ze natuurlijk nooit als budgetband verkocht zullen worden is de prijs Michelin zomerbanden wel goed in verhouding met de kwaliteit die je er voor krijgt. Dit zorgt er voor dat mensen die Michelin kopen ook vaak terug blijven komen bij dit merk.

Waarom kiezen voor zomerbanden Michelin?

Natuurlijk zijn Michelin zomerbanden belangrijk voor matig en warm weer, maar wist je dat er ook voor zorgen dat je veiliger kunt rijden en dat ze zorgen voor een laag brandstofverbruik? Deze zomerbanden bieden uitzonderlijk goede prestaties. Zoals we in Nederland weten is het essentieel dat een band zich aan kan passen aan het weer – want het weer in Nederland (ook in de zomer) kan heel erg verraderlijk zijn. Je hebt banden nodig die een grip op de weg hebben, of deze nu kurkdroog is of dat er flink wat water uit de hemel is komen vallen.

Bestel nu jouw Michelin zomerbanden

Om er voor te zorgen dat je ook deze zomer veilig en goed kan rijden heb je natuurlijk goede zomerbanden nodig. Bij banden.nl maken we dit heel gemakkelijk – je kunt gelijk online bestellen en hebt de banden snel in huis. Dankzij onze zomerbanden aanbieding Michelin weet je ook zeker dat je de banden thuis hebt voor een goede prijs. Gebruik onze Michelin zomerbanden aanbieding en bestel vandaag nog! De beste goedkoopste Michelin zomerbanden vind je bij ons.

Vergelijk tot 4 producten:

van 1237
meer bekijken 20
van 1237
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven