Geselecteerde filters

Schwalbe Marathon Supreme Banden

Filteren op:

Open filters

Prijs

tot

Verkoper

Schwalbe Marathon Supreme banden: Dynamische band voor stadsfietsen

Met Schwalbe Marathon Supreme banden heeft u maximale comfort en snelheid. Dit is een fietsband met een uitstekend profiel voor stadsfietsen en tourfietsen. Is deze band geschikt voor u? Dat leest u hieronder.

Kenmerken Schwalbe Marathon Supreme banden

  • Ideale band voor stadsfietsen en tourfietsen
  • OneStar compound, voor betrouwbaarheid en snelheid
  • V-Guard, lichtgewicht lekbestendigheid, met een lagere rolweerstand
  • Tubeless Easy, voor onverslaanbare snelheid
  • Goede grip, ook in bochten
  • Ook geschikt voor elektrische fietsen

Lichtgewicht band met een lage rolweerstand

De Marathon Supreme van Schwalbe is een ideale, veelzijdige band voor stadsfietsen, maar ook als u graag lange fietstochten maakt.

Deze band is minder sterk dan de zeer sterke Schwalbe Marathon Mondial, maar de Marathon Supreme is ook lichter in gewicht en heeft een lagere rolweerstand. Dat betekent dat de band veel lichter trapt.

Ondanks de lage rolweerstand, geeft het profiel van de band een goede grip op de weg. Hierdoor zal u niet snel uitglijden op de fiets, ook niet in bochten.

De Supreme behoort tot de top in de Schwalbe Marathon-serie.

De Schwalbe Marathon Supreme banden hebben een uitstekende kwaliteit en lekbescherming door de HD SpeedGuard en RoadStar Triple compound die in de banden zijn verwerkt. De zijwand van de band is gemaakt van een fijne LiteSkin, waardoor het een lichtgewicht band is met een sportieve uitstraling.

Schwalbe Marathon Supreme banden prijs

Banden.nl heeft alle Schwalbe Marathon Supreme bandenprijzen onder elkaar gezet, met alle bijbehorende prijzen van verschillende aanbieders. Bij Banden.nl vindt u dus ook alle Schwalbe Marathon Supreme banden aanbiedingen. Daarom heeft Banden.nl de laagste Schwalbe Marathon Supreme banden prijzen. Zoek de juiste bandenmaat en vergelijk de prijzen van verschillende verkopers.

Schwalbe Marathon Supreme kopen

Wilt u Marathon Supreme banden van het merk Schwalbe kopen voor op uw fiets? Bekijk dan snel hier de beste Schwalbe Marathon Supreme banden prijs en koop vandaag nog uw eigen Schwalbe fietsbanden.

Schwalbe Marathon Supreme banden zijn een uitstekende keuze voor stadsfietsen. Deze banden bieden hoge kwaliteit, zijn lekbestendig, maar hebben ook een goede grip op de weg.

Vergelijk tot 4 producten:

van 13
van 13
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven