Geselecteerde filters

Schwalbe Nobby Nic Banden

Filteren op:

Open filters

Prijs

tot

Verkoper

Schwalbe Nobby Nic banden: Uitstekende prestaties

Met Schwalbe Nobby Nic banden is uw fiets voorbereid op allerlei omstandigheden. U mag zich verbazen over de verrassend hoge kwaliteit van Schwalbe Nobby Nic banden.

Ga voor betrouwbaarheid en uitstekende prestaties en koop Schwalbe Nobby Nic banden bij Banden.nl.

Kenmerken Schwalbe Nobby Nic

De Nobby Nic van Schwalbe is echt een allrounder. Deze band functioneert in iedere situatie, in elke weersomstandigheid en op elk type ondergrond. Fantastische kwaliteiten dus, terwijl de band erg licht is qua gewicht. Dit is één fietsband voor wielrennen, mountainbiken, enduro en stadsfietsen.

Deze uitstekende prestaties komen door een nieuw verbeterd profielontwerp:

  • Verbeterde tractie door het moderne trail-profiel met stabiele schoudernoppen.
  • Betere zelfreiniging doordat er een grotere afstand is tussen de noppen.
  • Uitstekende remprestaties en tractie door de goede positionering van de centrale noppen.

Schwalbe is al 100 jaar marktleider in Europa op de bandenmarkt, en ook op de fietsbandenmarkt. Al hun expertise en ervaring gebruiken ze in de ontwikkeling van nieuwe banden. Dit is ook het geval bij de Schwalbe Nobby Nic. Deze banden hebben een zeer goed profiel en zijn zeer goed bestand tegen lek raken.

Door de goede kwaliteit van de Nobby Nic van Schwalbe, kunt u vertrouwen op uw fietsband en zorgeloos genieten van fietstochten. Deze fietsband is niet alleen uitstekend voor offroad fietsen of racen, maar ook voor fietsen door de stad.

Schwalbe Nobby Nic kopen

Koop Schwalbe Nobby Nic bij Banden.nl. Wij hebben namelijk al het uitzoekwerk alvast voor u gedaan. Zoek de juiste Schwalbe Nobby Nic bandenmaat en u zit direct welke aanbieders deze band verkopen, wat hun review is en wat hun Schwalbe Nobby Nic prijs is.

Daarmee bespaart u veel tijd, terwijl u wel de beste Schwalbe Nobby Nic prijs vindt. Wilt u Schwalbe Nobby Nic kopen? Dan zit u bij ons zeer goed.

Schwalbe Nobby Nic prijs

U krijgt van ons een overzicht van de Schwalbe Nobby Nic prijs van verschillende verkopers. Zo ziet u direct de beste Schwalbe Nobby Nic banden prijs en vindt u dus ook de goedkoopste Schwalbe Nobby Nic.

Dan weet u zeker dat u niet te veel betaalt voor uw Schwalbe Nobby Nic. Dat is wel zo fijn en gemakkelijk.

Vergelijk tot 4 producten:

van 54
meer bekijken 20
van 54
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven