Geselecteerde filters

Schwalbe Racing Ralph Banden

Filteren op:

Open filters

Prijs

tot

Verkoper


Toon alles

Constructie

Schwalbe Racing Ralph banden: Optimale tractie en acceleratie

De Schwalbe Racing Ralph banden geven de perfecte balans tussen snelheid en grip. Ervaar optimale tractie en acceleratie met deze mountainbike banden.

Voordelen Racing Ralph banden van Schwalbe

  • Minimale rolweerstand.
  • Goede grip en stuurgedrag, door grof profiel.
  • Goede tractie op oneffen ondergronden door gecentreerd profiel.
  • Uitstekende acceleratie door gecentreerd profiel.
  • Minpuntje: Racing Ralph banden zijn minder geschikt voor modderige ondergronden.

Ultieme mountainbike band

De meest gebruikte combinatie van banden in mountainbiken, is de Schwalbe Racing Ralph en de Schwalbe Racing Ray. Met deze banden haal je namelijk het maximale uit je fiets. Ze geven goede prestaties en snelheid.

De banden geven voorspelbaar rijgedrag, en dat is belangrijk in het mountainbiken. Ze lopen relatief zwaar, maar hebben ook een lange levensduur. Ze zijn slijtvast door de Addix Compound technologie met de snakeskin aan de zijkant. Dit zorgt voor een goede bescherming van de band.

Banden voor snelheidsduivels

Door de goede grip, maar ook een minimale rolweerstand, zijn deze banden zeer goed geschikt voor wedstrijdrijders en racers op de mountainbike. De band geeft een goede controle over je wielen op een oneffen ondergrond, zoals over een off-road parcours.

De ultieme mountainbike band

Door de sterke kwaliteiten van de Schwalbe Racing Ralph banden, is deze band met name geschikt voor het achterwiel van de mountainbike. Het profiel van de band is geconcentreerd. Dit zorgt voor een nog betere tractie op oneffen ondergronden, maar zorgt er ook voor dat je de perfecte tractie hebt om snel van start te gaan (acceleratie).

De band beschikt over de Schwalbe Addix Speed Compound-technologie. Dit staat voor snelheid. Daarom is dit de perfecte compound voor wedstrijdrijders. Maar door de minimale rolweerstand glij je soepel en snel over oneffen ondergronden. Dit zijn dus de beste condities voor de snelle prof.

Schwalbe Racing Ralph banden prijs

Zoek je naar een Schwalbe Racing Ralph aanbieding? Bij Banden.nl kun je de prijzen van verschillende verkopers van deze banden met elkaar vergelijken. Zo vind je bij banden.nl de laagste Schwalbe Racing Ralph banden prijs. Daar kan jij van profiteren. Zoek de juiste bandenmaat en vind de goedkoopste Schwalbe Racing Ralph banden.

Schwalbe Racing Ralph kopen

Wil jij Schwalbe Racing Ralph kopen voor op jouw mountainbike? Bekijk dan snel hier de laagste prijs voor Schwalbe Racing Ralph banden. Dit is een perfecte achterband voor je mountainbike door de goede tractie, snelheid en minimale rolweerstand.

Vergelijk tot 4 producten:

van 12
van 12
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven